Cevap vermedi ama cok pisman oldum. Patronumla tartistim uxuldum onunla dertlesmek icin yazdim ama sonra uzuldum bir daha
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Patronla tartışma ve eski sevgiline yazma çok alakasız geldi
Dertlesicek kimsem yoktu buraya yazinca kimsede yazmıyordu
O da dertleşmemiş sanki
Evet geri donus yapmadi
Bulusmak istemisti bende artik arkadasca bile konusmiyalim diyip bitirmistim
1 hafta önce
Yapmicagi belliydi zaten neden bitirdin ko
Yani benden faydalanmak amaci ile yaklasiyormus gibiydi
Amaç oymuş zaten dönmemiş ama sen gözünde kötü oldun simdi
Umrumda degil doner zaten bugun degilse yarin zaten yanim yorem heo beni uzen insanlarla dolu 😪😪😪
Patronla neden kavga ettin
Odasina cikmami istemiyor yapma dedigi seyleri yapip duruyormusum sozunu dinlemiyormsum bana saygisizlikmi ediyorsun sozumun kiymeti yokmu oyle olduginu dusunsem burada olmazsin dedi o sozune cok alindim. Odasina cikmak zorundaydim ve ciktim kagidi birakicaktim odasi daginikti cikmisken toparliyim dedim topladim oyle indim sonra farketti beni aradi cagirdi kizdi
Sende o bsiey söylemeden yapmasan mi
Ne iş yapiyorsun sen
Kotu niyetim yoktuki
Anladım ama o demeden yalma
Tek kiz benim ofiste fatura kesiyorum mail atiyorum musterileri arıyorum memnuniyetlerini felan soruyorum
Mutsuzsan iş degistir
Yapmam zaten ama oda fazla tepki verdi
Bugun 7 ci istifamdi yine bırakmadılar hemen kaniyorum onlara cunku seviyorum patronumu felan yoksa neden bu kadar canimi yaksin sozleri
Hoslaniyormusun ondan
Biraz
Belli Aten
Nerden belli
Bukadar çekiyorsun ve dedikleri seni çok üzüyor ve hala çalışmaya devam ediyorsun kimse sevmediği birinin kahrını cekmez
Yani ve isin tuhaf yanı ne kadar kirmis olursa olsun tek bir gulusu bile tum modumu yukseltip her seyi unutmama sebep oluyor
Senin ona ilgini bildiği icin böyle olabilirmi
2 gün once bana demişti gelme odama onu gormek icin bahaneden ciktim orada anladi ondan sonra benden kacmaya basladi ama onunda bana karsi begenisi vardi uzak duruyor
Olmasi gereken o olduğu için olabilir mi
Ama kirmasimi gerekir
Kendinden uzak tutmak istiyorsa
Şu hayatta asla sevilecegime inanmiyicam
Neden ki
Olur böyle şeyler hayatta takma kafana. Eskisine de yazdığın için üzülme çoğu kişi yapar bunu
Valla ben boyle oluyorum uzulunce maalesef basim agriyor o an dusmanim olsa konusasim geliyor onunlada 1 hafta once arkadsca bilr gorusmek istemedigimi soyleyip bitirmistim
Ohoo sen hem öyle söyleyip hemde yazmışsin olmamış bu. Ya yanlız kal ya da en yakın arkadaşlarını ara sonra o neden yazmadı diye ona üzülürsun birde
Arkadasim yok ki
İnsanı arkadaşi nasıl olmaz
Var 2 tane onlarda kiz arkadasim onlara yazdim cevap vermediler bende ona yazdim
Muhtemelen müsait değillerdi yoksa arkadaşlığıni gözden geçirmeni tavsiye ederim
Tabiki yoksa 2 tane arkadasim var ama saglamlar o yuzden hic kotu dusunmuyorum
Eğer eski sevgilin ile gelecek düşünmüyorsan önüne bak adamında aklını bulandırma derim
O benimle dusunmeyip aklimida bulandirip duruyordu bitirmem sebebim buydu zaten
Buna İşkence denir psikolojik İşkence. Bunu egosu yüksek ve karakteri düşük insanlar yapar. Hep beni düşünsün üzülsün ama beraberde olmayayalim
O yuzden bitirdim asla yazmazdim ama işte bugun o kadar uzuldum ki patronumda dolayı hicbir iş bile yapamadim hala agliyorum. Bende maalesef boyleyim sevdigim insanlar canimi yakinca kalbimi kirinca hayattan soguyorum kiminr abarti geliyor verdiğim tepkiler felan ama bana nasil duygular yasattigini kimse bilemiyor brni bu duygusallil ve kendini ifade edememe mahvedicek
Bende yaşadım herkes gibi. Saten dünyanın bir çoğu aynı senle ben gibi. Azınlık olan umarsız ve gamsız bende öyle olmayi çok isterdim. İnsanlar sinirli ve üzgün iken yanlış kararlar verir maalesef. Sende öyle yapmışsin. Ama tecrübe de aldığın yanlış kararlar neticesinde olur. Rezil oldum diye üzülme tecrübe kazandım diye sevin
Tesekkur ederim tavsiye icin binevi oyle oldu galiba. Sadece insanlarin bu kadar duygularini kolay kirmak ve oynamak iyi degil ya bunu nasıl normal karsiliyorlar hayret ediyorum
Önemli değil ne demek. Sen kendinen eminsen gereken fedakarlığı ve sevgiyi verdiysen üzülme. Geceleri rahat uyu. Onlar seni kaybetti sende daha iyileri için gönlünde yer açtın
Aynen oyle tesekkur ederim tekrardan saglikla kalin
Sizde öyle Allah'a emanet olun
🙏🙏
Patronla kavga edip eski sevgiliye mesaj atmak sen nasıl bi yalnızlık yasiyosun
O an oyle yaptim iste konusacak kimse yoktu onunla dertlesmek istedim ods geri donmedi zaten 1 hafta oncede onunla arkadasca bile konusmak istemedigimi soyleyip bitirmistim
Olan olmuş artık neyse
Oda kendini bir sey sandı
Patronla kavgadan eski sevgiliye yazmak nasıl bir duygu
Dertlesecek kimsem yoktu onunlada yeni bitirmiştim o an biriyle konusmak istedim ona yazdim pisman oldum
Üzüldüm senin için patronla neden kavga ettin
Sudan sebep yere sesini yukseltince biraz gerildi ortam oyle boraz üzülüp agladjm konusuvak kimsem olmayınca onunla dertlesmek istedim
Ne zamn konuşmak istersen yaz buradan
Tesekkur ederim
niye tartıştın * eski sevgilin eski zaten.
Patronumla oyle sudan sebep yere azarladi felan ona uxulmustum tartistik biriyle konusmak istedim 1 hafta once arkadasca dahi konusmak istemedigimi söylediğim eski sevgilime yazdim nasilsin diye ama onada cok pisman oldum