Utancımdan yerin dibine girdim, patronumun ortağı 800 verdi. Sizce ne yapmalıyım?

Servis elemani olarak 1 bucuk yildir bir sirkette calisiyorum 25 yasindayim isimi severek yapiyorum giyimim kuşamimda güzel herkese biseyler aliyorum ofise birseyler aliyorum icimden geliyor bugun patronumun ortağı o baska ofiste cay ikram ederken halimi hatrimi sordu tepsime 800 tl verirken tepsimi cektim dustu patronumda dedi yapma oyle al yabanci degil dedi bende bisey diyemedim tesekkur ettim ama kabul edemem dedim olur mu dedi biz hep geliyoruz hizmet ediyorshn guler yuzle vs kesenize bereket dedim cok utandim ama ya aşiri mahcup oldum oyle boyle degil gerek yokko buna maddi anlamda o kadar sıkıntimda yok beni yoksul gorup veriyorsa basklarina verse daha iyi olur cunku sirf calismak icin calisiyorum bu sekilde asiri kotu oluyorum evimiz dubleks İstanbul'da yasiyoruz hergun giyimim kusamim cok guzel birtek hep ayni sali takiyorum oda onda rahat ettigim icin bu yuzden beni yoksul zannedipmi verdi. Gerek yokki bunlara çok utaniyorum cikamiyorum şimdi yanlarına
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce yanlarina cikip caylarini tazeliyemmi ve tekrar tesekkur edeyimmi
Utancımdan yerin dibine girdim, patronumun ortağı 800 verdi. Sizce ne yapmalıyım?