Kantindeyken patronlar benim masama geldi bende utandım kalktım gittim ordan? Rezil oldum?

Ya bir masa var bunlar hep o masada oturur molada. Bide ben normalde baska zmn gidiom molaya ayni zamanda degil fakat ayni zaman gitmisiz onlar yoktu bende gittim o masada oturdum. Nerdn bilim bunlar gelcek. Baktim hepsi bir bir geliyo müdür, pstron vs vs derlen 5 kişi geldi. Dedim lan noluyo hemen kaç burada. Patronda afiyet olsun dedi oturdu. Guzelde gorunmuyom bugun dedim kaç burdan sonra 2 dk oturup sonra görüşürüz diyip kslktim. Hakkimda bisey dusunmuslermidir? Eee belki molam bitti? Olamaz mi acaba onlardan kactigimi anladilarmi? Iyide belki molam bitti belki baska bi isim vsr onalra ne? Cok takintiliyim rezil oldum mu acaba? Arkadaslar yardm edin rezil oldum mu? Ezik oldugumu dusunurlermi? Napim patronlarin masasinda ya utandim kalktim

Güncellemeler
+1 yıl
Asansöre binerkende bir kadin dediki farketmissindir onlar orada oturuyo hep falan bende dedm evet bilmiyodum falan
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne dusunduler kotu oldu mu
Kantindeyken patronlar benim masama geldi bende utandım kalktım gittim ordan? Rezil oldum?