Tacize uğradım diye günlerce karakol gezdim. 3 gün işe gelmedim diye erkek ustamın trip atması çok zavallıca değil mi?

4 farklı ilçede toplam 4 farklı karakola uğradım. Şikayetim kayıt olana kadar olayın peşini bırakmadım. Ki mültecilerin ceza almayacağını bile bile o kadar koşturdum hakkımı savundum

Benim usta erkek. Ve olayı zorla gidip kız arkadaşımdan öğrenmiş. Ben kızdım arkadaşıma. Arkadaşım ustamı tekrar uyarmış çok kızdı söyledim diye kimseye söyleme demiş. Ustam ben herkes miyim o benim kız kardeşim gibi çok üzüldüm başına böyle bi şey gelmesine başkasına söylenecek bi şey değil bu demiş fakat ben ertesi sabah işe geldiğimde farkettim başkasının ağzından aldım lafı. Öğrendim başkasına söylediğini

İşe gidiyorum adamla çalışıyorum bana suratı asık. Böyle yapmacık şekilde yüzüme bakmayarak gülüyor. M.. al. mıdır nedir? O kadar iyi diye öldüğüm insanlar zor zamanımda bana böyle davranıyor bi de bunların tribini mi çekicem. Neden böyle ya

Tacize uğradım diye günlerce karakol gezdim. 3 gün işe gelmedim diye erkek ustamın trip atması çok zavallıca değil mi?