Şiddete uğradığımda izledi, üzerime araba sürdü, namusumu hiçe saydı. Yarın iş yerine gideceğim. Ne yapmalıyım?

16 yaşımdan beri benimle buluşmak isteyen bir adam vardı. Şu an 19 yaşındayım. Geçtiğimiz Ocak ayında görüşmeyi kabul ettim. Kendisi 29 yaşında. Ona aşık oldum ve onunla bir şeyler yaşamayı kabul ettim. Ama o bana ihanet etti. Ben yine de affettim. Sonrasında ise 10 yıl boyunca arkadaşım dediğim birisinin oyunları yüzünden aramız bozuldu. Sevdiğim adam beni bir paçavra gibi kenara attı, bana türlü türlü hakaretler etti. Ben de ona "ben sırf seninle yalnız olduğum için görüştüm, normal şartlarda seninle görüşmezdim" dedim canını yakmak için öfkeyle. Fakat olaylar daha da büyüdü. Arkadaş sandığım şahıs bana onun gözü önünde şiddet uyguladı, o ise öylece izledi, güya şok olmuş o an. Sonrasında bana engel attı her yerden. Olaydan 1 saat sonra ise ikisi hakkımda rezil bir şekilde konuşmuşlar. Ben de o sırada kendime zarar veriyordum, psikolojim alt üst olmuştu. Namusuma kadar dil uzattılar, çeşitli iftiralar attılar. Ben hepsini sineye çektim, o söylediğim laf yüzünden aylarca kendimi suçladım ve sevdiğim adamın peşinden koşmaya devam ettim. O ise her seferinde beni tersledi ve engelledi. Geçenlerde ise başka bir kızın kılığında ona mesaj attım, o da direkt buluşmak istedi. Aklımda böyle bir şey yoktu ama buluşmayı kabul ettim. Karşısına ben çıkacaktım. Buluşma yerine arabayla geldi, arabanın önüne geçtim ama arabayı üzerime sürdü. Kapıyı açtım ama gaza bastı ve gitti, ben de peşinden sürüklendim birkaç saniye. Sonra da yere düştüm. İnsanlar toplandı. Bütün bunları onun yanına kâr bırakmak istemiyorum. Namusumu, şerefimi, gururumu 2 paralık ettiler. Bu aşağılık sübyancıya da bedelini ödetmek istiyorum, yetkili kişilere durumu bildireceğim. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen "unut, yoluna bak, affet, boş ver gitsin" gibi şeyler yazmayın, yaşadıklarımın kolay olmadığını anlayın. Bana hakaret edip beni yargılamayın. Empati yapabilen, hâlden anlayan insanlar görüş yazarsa çok sevinirim.
Şiddete uğradığımda izledi, üzerime araba sürdü, namusumu hiçe saydı. Yarın iş yerine gideceğim. Ne yapmalıyım?