Üzerime araba sürdü, beni bir paçavra gibi bıraktı gitti. Ne yapmalıyım?

2 yıldır benimle buluşmak isteyen bir adam vardı, o zamanlar ben 16 yaşındaydım. Şu an 19 yaşındayım. En sonunda geçtiğimiz ocak ayında görüşmeyi kabul ettim. Kendisi şu an 29 yaşında. Ona aşık oldum ya da öyle sandım, bilmiyorum. Onunla bazı şeyler yaşadım, daha doğrusu her şeyi onunla yaşadım. Ama o 10 yıl boyunca arkadaş sandığım birisinin oyunları yüzünden beni bırakıp gitti. Arkadaş sandığım şahıs beni onun gözü önünde darp etti ama o kılını bile kıpırdatmadı, güya şok olmuş o an. Her yerden engel attı bana. Olaydan bir saat sonra ise 10 yıl boyunca arkadaş dediğim şahıs ve bu alçak hakkımda iğrenç bir şekilde konuşmuşlar. Kendime zarar verdim ben o gün. Namusuma kadar iftira attılar. Benim kendisini ayarttığımı söylemiş akrabalarına. Buna rağmen çok peşinden koştum onun ama bir kez olsun dinlemedi, anlamaya çalışmadı beni, ruh hastası muamelesi yaptı bana. Evine gittim konuşmak için ama evde yoktu. Başka bir yerden ulaşmak istedim ama yine engelledi. Dün ise bir oyun oynadım, başka bir kız gibi ona yazdım. "Buluşalım" dedi direkt. Ben de kabul ettim, ben olduğumu bilmiyordu tabi. Karşısına ben çıkacaktım. Buluşma vakti geldiğinde onu buluşacağımız yerin yakınlarında bir kafede bekledim onu. Arabayla geldi. Karşısına çıktım, arabasının önüne geçtim kaçıp gitmesin diye ama arabayı üzerime sürdü. Kapıyı açtım ama arabayı sürmeye devam etti ve beni umursamadan bastı gitti, ben de düştüm, çok korkunç bir andı. Bir sürü insan toplandı oraya. Kısacası o karakter yoksunu herif beni daha gencecik yaşımda pis çıkarlarına alet etti sonra da bir çöp gitti attı kenara, aşağıladı beni. Daha çok olaylar oldu ama bu kadarını yazabiliyorum sadece. Fakat ben bütün bunları o alçağın yanına kâr bırakmak istemiyorum. İş yerini, oturduğu yeri falan biliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Üzerime araba sürdü, beni bir paçavra gibi bıraktı gitti. Ne yapmalıyım?