Şiddeti uğradığımda izledi, arabayı üzerime sürdü. Ne yapmalıyım?

Benimle 2 senedir buluşmak isteyen bir adam vardı. Ben o zamanlar 16 yaşındaydım. Şu an 19 yaşındayım. Kendisi ise 29 yaşında. En sonunda geçen ocak ayında görüşmeyi kabul ettim. Ona aşık oldum ya da öyle sandım, bilmiyorum. Onunla bir şeyler yaşadım. İlk sayılırdı benim için. Benimle ciddi bir ilişkiye başlayabileceğini söylemişti. Fakat 10 yıl boyunca arkadaş sandığım birisinin türlü türlü oyunları yüzünden aramız bozuldu. Sevdiğim adam beni bir çöp gibi kenara attı, bir ton hakaret etti. Daha önce de başka kadınlarla buluşma ayarlamıştı, beni aldatacaktı. Bu olaylardan sonra 10 yıllık arkadaşım sırf hasetliğinden bana onun gözü önünde şiddet uyguladı. O ise öylece izledi, güya şok olmuş o an. Sonrasında beni her yerden engelledi. Ben o gün kendime zarar verdim, onlar ise hakkımda rezil bir şekilde konuşmuşlar. Namusuma kadar iftira attılar. Benim kendisini ayarttığımı söylemiş herkese. Halası bile bir ton hakaret etti, psikolojik şiddet uyguladılar. Hastanelik oldum. Geçenlerde ise başka bir kızın kılığında o adama yazdım, direkt buluşmak istedi. Ben de kabul ettim, karşısına ben çıkacaktım. Buluşma yerine gittim ve bir kafede bekledim. Sonrasında arabasıyla onun geldiğini gördüm. Arabanın önüne geçtim, arabayı üzerime sürdü. Kapıyı açtım ama arabayı durdurmadı, bastı gitti. Ben de peşinden sürüklendim biraz ve en sonunda yere düştüm. İnsanlar toplandı, çok zor bir andı. Gururum yerle bir oldu. Onun bana yaptıklarını yanına kâr bırakmak istemiyorum. İş yerini, adresini falan biliyorum. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen "boş ver, unut gitsin, affet, yoluna bak" gibi şeyler yazmayın, azıcık empati yapmanızı rica ediyorum.
Şiddeti uğradığımda izledi, arabayı üzerime sürdü. Ne yapmalıyım?