Namusumu iki paralık etti, şiddete uğradığımda izledi, üzerime araba sürdü. Ne yapmalıyım?

16 yaşımdan beri benimle buluşmak isteyen bir adam vardı. Şu an 19 yaşındayım. Kendisi 29 yaşında. Geçtiğimiz ocak ayında görüşmeyi kabul ettim. Ona aşık oldum ya da öyle sandım bilmiyorum. Onunla her şeyi yaşadım, ilk sayılırdı benim için. Ama o beni 10 yıl boyunca arkadaş sandığım bir paçavranın oyunları yüzünden bir kenara attı tıpkı bir çöp gibi. Daha önce de aldatmıştı ama ben sineye çekmiştim. O arkadaş sandığım şahıs bana şiddet uyguladı onun gözü önünde, o ise öylece izledi güya şok olmuş o an. Olaydan 1 saat sonra rezilce konuşmuşlar arkamdan. Ben de kendime zarar veriyordum o saatlerde. Adam beni her yerden engelledi. Bir kez olsun dinlemedi, anlamaya çalışmadı. Çok peşinden koştum ama hiçe saydı. Ona öfkeyle "sen bir bana bak, bir de kendine. Ben normal şartlarda seninle görüşmezdim, sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" gibi bir şey demiştim, muhtemelen bu lafımı kafaya taktı ve kin beslemeye başladı bana. Ama o da hakaretler etmişti bana öncesinde. Namusuma kadar dil uzattılar, iftiralar attılar. Geçenlerde ise başka bir kızın kılığında ona mesaj attım, direkt buluşmak istedi. Ben de kabul ettim, karşısına ben çıkacaktım. Buluşma yerine gittim, arabayla gelmişti. Arabanın önüne geçtim ama arabayı üzerime sürdü neredeyse. Kapıyı açtım ama o sırada bastı gitti ve ben de sürüklendim, o ise son hızla gitmeye devam etti. Sonra da ben yere düştüm, insanlar toplandı. Gururum namusum şerefim yerle bir oldu. Bu yapılanları artık sineye çekmek istemiyorum. O alçak şahsın adresini ve iş yerini falan biliyorum. İşinden olması için elimden geleni yapacağım, çünkü kendisi sürekli mesleğiyle övünen biri. Üstelik sübyancı. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen hakaret içeren yorumlar yazmayın, zaten zor durumdayım. "Boş ver, unut gitsin, affet, yoluna bak" gibi şeyler de yazmayın, birazcık empati yapmanızı rica ediyorum.
Namusumu iki paralık etti, şiddete uğradığımda izledi, üzerime araba sürdü. Ne yapmalıyım?