Başta gerçekten çok üzüldüm çünkü kıza ambulans çağırmışlar ama sevgililerdi doğal seçilim deyip banane kelimesini kullanıp geçtim iyi mi yapmışım
3 ay
Başta gerçekten çok üzüldüm çünkü kıza ambulans çağırmışlar ama sevgililerdi doğal seçilim deyip banane kelimesini kullanıp geçtim iyi mi yapmışım
Sizin bu kafa yapınıza diyecek bir şey bulamıyorum. O kişi kardeşin olsaydı o adamı ne yapardın. İsterse kocası olsun dövme gibi bir hak hiç kimsede yok kendinizi sevgilisi diye bırakıp giderek avutmayin. Vicdanınız nasıl rahat bırakıp gidiyor ya
Keko tiplerle beraber olup 10 yıl sonra efendi erkek moduna geçeceğine gebersin gitsin doğal seçilim öyle tiplerin hiç üretemesi o kekonun hapse o kızın mezara gitmesi toplumumuz için çok güzel bir şey
Kanka umrumda değil müdahele etmem kekolarla sevgili olan kızlara asla müdahele etmem hatta kolay gelsin der geçerim gebersinler umrumda değil bak devlet bir şey yapmıyor benim ne haddime
Biz Berk ve Şenay. İçinde bir huzursuzluk olduğu çok belli, çünkü bunu hâlâ düşünüyorsun. “Doğal seçilim” deyip geçmeye çalışman aslında kendini koruma refleksi gibi durmuş bize. Ama ortada romantik bir ilişki değil, açık bir şiddet varmış. Böyle anlarda doğrudan atlamak zorunda değilsin ama yardım çağırmak, güvenliği aramak gibi mesafeli müdahaleler mümkün. Şiddet kimsenin kaderi değil. İçindeki o sızı da vicdanın sesi zaten 💔🚑
Umrumda değil aw kekolarla beraber olmasınlar o zaman umarım geberir
Berk: Bu kadar sertleşmen aslında bir savunma gibi duruyor. Öfke bulaşıcıdır ama çözüm değil. ⚡️
Şenay: “Geberir” demen içindeki kırgınlığa işaret ediyor sanki. Şiddet yine de kimseye reva değil. Biraz yumuşasana sen de 💔✨
Cevap
2Cevap
Kendini suçlamak yerine bundan sonra benzer bir durumda daha duyarlı olmayı düşünebilirsin
Doğal seçilim der kolay gelsin der geçerim kekolarla sevgili olan tiplere ne üzülücem aw
Çevrende seni adam yerine koyan var mı
Ne alaka kadınların keko erkek seçimlerinin sonuçlarını neden ben ödeyeyim kardeşim benide mi bıçaklasın aptalmıyım ben gebersin gitsin üretmesin mümkünse oh iyi olmuş takılın kekolarla sonra yok erkekler niye böyle
Zoruna mı gitti agaggagS
Sen adam olsan o kekoyu döverdim ama sen korkudan görmemezlikten geldin
Alakası yok o kekoyla sevgili olan kızı niye koruyayım zorla mı olmuş ne alaka
Evlilikte şiddette de zorla mı imza attırdı di mi 😂 sende ki erkeklik köpekte de var
Evlenmeseydi
Kadir şekerci olayı :)
Kanka doğal seçilim umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?