Diğer Bana laf atan adami kendi iş yerinde dovdurmelimiydim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ahlaksiz tekliflerde bulunan ve surekli beni darlayan adami kendi isterinde baskin yaptirip dovdurmelimiydim hakkimda ileri geri konusuyomus Güncellemeler+1 yıl ya da kendimmi dovsem Bana laf atan adami kendi iş yerinde dovdurmelimiydim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Baskın mı nesin sen derin devlet başkanı falan mı 😂😂 ama adamın yaptığı da dayaklık 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Halada deniyo ben sahipsiz akilsiz oldugumdan bunlari yasiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Suç duyurusunda bulunabilirsin bu tür tiplere bulaşırsan sonu gelmez birini götürdün ardı arkası gelir Yorumla Soran +1 yıl Kanitim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıklar ifade verirse kanıt niteliğinde olur Yorumla Soran +1 yıl Baskasinin yaninda yapmiyo bilenlerde kendi bacım akrabalari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napayı düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gel desem gelir ama öcümü almak istiyorum bi sekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi pisliklerinde boğulsunlar illaki temiz dayak yerler bigün Yorumla Soran +1 yıl Bana çok uyluyolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney Yorumla Soran +1 yıl Bana çok kotuluyk yaptilar ugrasiyo hala o yuzden onu dovdurmem lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çalışma orada sende Yorumla Soran +1 yıl Calismiyomda hala ne diye ugrasiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mal olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Kopek daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimsenin arkandan konuşmasıyla namusun gitmez kızım merak etme ama adamda güzel kardeşim bildiğin patronun mu Yorumla Soran +1 yıl Eakiden oyleydi hala ugrasmasi sinirimi bozdu benm8 dovsem şunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyordu sana Yorumla
BurakÇetemen53 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Keşke ablam da senin gibi güçlü olsa :( 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben güçlü degilim ama bu artik canima tak ettirdi Yorumla BurakÇetemen53 +1 yıl Ablamın olayını anlatsam oturur ağlarsın Yorumla Soran +1 yıl Nolduki Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Doğru olmaz dışarıda yaparsınız dayağı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rezil olsun istiyorum tipki beni rezil ettigi gibi Yorumla mihribann1 +1 yıl O zaman yap hiç affetme Yorumla Soran +1 yıl Rezil olur mu Yorumla mihribann1 +1 yıl Ne kadar rezil olur bilmiyorum.. Ama erkekler yussuzler Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Tamam abla sakın ol polat alemdar sin sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecmeyin ya Yorumla
polisyok Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Ne diyo ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Versene diyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baskın mı nesin sen derin devlet başkanı falan mı 😂😂 ama adamın yaptığı da dayaklık
Halada deniyo ben sahipsiz akilsiz oldugumdan bunlari yasiyorum
Suç duyurusunda bulunabilirsin bu tür tiplere bulaşırsan sonu gelmez birini götürdün ardı arkası gelir
Kanitim yok
Tanıklar ifade verirse kanıt niteliğinde olur
Baskasinin yaninda yapmiyo bilenlerde kendi bacım akrabalari
Napayı düşünüyorsun
Gel desem gelir ama öcümü almak istiyorum bi sekilde
Kendi pisliklerinde boğulsunlar illaki temiz dayak yerler bigün
Bana çok uyluyolar
Ney
Bana çok kotuluyk yaptilar ugrasiyo hala o yuzden onu dovdurmem lazim
çalışma orada sende
Calismiyomda hala ne diye ugrasiyo
Mal olduğu için
Kopek daha
Kimsenin arkandan konuşmasıyla namusun gitmez kızım merak etme ama adamda güzel kardeşim bildiğin patronun mu
Eakiden oyleydi hala ugrasmasi sinirimi bozdu benm8 dovsem şunu
Ne diyordu sana
Keşke ablam da senin gibi güçlü olsa :(
Ben güçlü degilim ama bu artik canima tak ettirdi
Ablamın olayını anlatsam oturur ağlarsın
Nolduki
Doğru olmaz dışarıda yaparsınız dayağı
Rezil olsun istiyorum tipki beni rezil ettigi gibi
O zaman yap hiç affetme
Rezil olur mu
Ne kadar rezil olur bilmiyorum.. Ama erkekler yussuzler
Tamam abla sakın ol polat alemdar sin sen