Eski sevgilimin tacizine uğradım şikayetçi olamadım?

Eski sevgilim çok sorunlu bir adamdı kendisi 25 yaşında ben ise 23. Tam 1 ay önce eski sevgilimden ayrıldım kendisi çok ısrar etti kapıma bile geldi ailemle konuştu sorun çıkardı. Evde bir sürü huzursuzluk çıktı dayak bile yedim. En sonunda bana gel konuşursan benimle bir daha rahatsız etmem seni dedi bende inandım gittim yanına ama küçük kardeşinin de evde olduğunu söyledi yoksa asla kabul etmezdim. Gider gitmez içeride beni ağır bir şekilde taciz etmeye başladı ayrılmak istiyorsan şimdi ayrıl diye. Bıraktıktan sonra kendimi zor dışarıya attım çığlık çığlığa bana daha kötü bir şey yapacağını sandım. Kendisinin psikolojik sorunları da vardı. Dışarıda saatler sonra sakinleştikten sonra eve gittim ve telefonuma mesaj attı şikayet edersen bu sefer babana giderim diye ya da kendime bir şey yaparım dedi. Bende ne şikayet edebildim ne bir şey yapabildim sadece evden çıkamaya korkuyorum ve sürekli ağlıyorum psikolojim o günden sonra çok yıprandı sürekli aklıma geliyor. Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu? Nasıl atlattınız
Eski sevgilimin tacizine uğradım şikayetçi olamadım?