Dun ayrıldığım sevgilim beni evine çağırdı konuşmamız gereken bir konu var dedi gittim en son bana engel atıp kendi ayrıldı yani zaten sürekli ayrıl barış ayrıl barış en son yaptığı hareketten sonra artık cidden içimde ona dair hiç bir hoş kalmamıştı. Gittim elimi kolumu tutup bana zorla sariliyo eger bana sarilmazsam bırakmam senin diyo ben ittikce daha da yapisiyo zorla opuyo vs resmen taciz yani sonra yatağa götürdü beni üstüme çıktı vs ben çok korktum tecavüz edicek sandım sen benimsin diyo üstüme çıktı ben bağırmaya başladım ağzımı falan kapadı kiminsin soyle birakiyim dedi ben inatla söylemedim daha da ileri gitti dokundu vs ben ellerini çiziyorum yumruklar atıyorum falan çok yoruldum debelenmekten dudaklarim şişti zorla beni öpmeye cabalamasindan. en sonunda bıraktı beni çünkü bağırmaya başladım benimle bu şekilde mi bariscagini sanıyorsun falan dedim evet dedi hemen kaçtım bu evden cikarsan seni tamamen silerim dedi bende sil sen tacizci bir sapiksin dedim seni bir başkasıyla görürsem onun agzini burnunu dagitirim dedi bende göreceksin dedim. kaçtım hemen ama var ya öyle bir haldeyim ki resmen taciz etti. debelenmekte o kadar yorgun düştüm ki zor yürüyerek eve ulaştım. bu yaptığını herkese yayip rezil ediyim mi onu?
Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyelerinizi bekliyorukm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar