- arkadaslar iliskinin basinda cok iyiydik ruh esi gibiydik ama beni cok darliyordu 6 yillik arkadasimla konusmayi kestik onun yuzunden kiyafet konusunda da asiri darliyordu ilk basta yumusak yaklastim tamam dedim falan ama tamam dedikce dahasini da yapmaya basladi her bulustugumuzda alir telefonumu bastan sona kontrol ederdi arama gecmisine kadar bi yerden sonra bunalmaya basladim o kadar bunaldim ki cok kirici sozler soyledim sen erkek degilsin erkek gibi davran vs ama cok bunaliyordum ve asla anlamadi aylarca kavgalarla devam ettik ben bi yerden sonra kabullenmedim bu kadar kisitlamayi en son bi anda ayrildi benden sogudum istemiyorum dedi benim de cok kotu bir donemimdi ve depresyona girdim intihari bile dusunuyordum o kadar kotu bi donemdi gittim kapisinin onune konusmak icin ama gozlerim sismis acilmiyor aglamaktan sadece konusmak istedim elim kapinin arasindaydi kapatmasin istedim elime yumruk atti sonra bogazimdan tutup beni geriye firlatti sok oldum ne dusunsem ne hissetsem bilmiyorum ama cok ozluyorum sadece ve hala seviyorum depresyondan kurtulamiyorum isin icinden cikamiyorum anca onun gelmesi duzeltir beni ama hayatina bakiyor beni her yerden engellemis bir suru kiz eklemis profilini degistirmis lutfen yargilamayin beni sadece kotu bir donemdeyim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım senin yaşadığın şey sevgi değil kontrol ve şiddet 💔 Bir kadının boğazından tutup iten birinin özlenecek tarafı olmaz 🍵 Şu an onu özlemen çok normal çünkü bağ kurdun kalbin alıştı ama o kişi sana huzur değil yara vermiş 🌷 Telefonunu karıştırması, kıyafetine karışması, arkadaşından koparması da şiddetin başka türüydü 🥀
Sen depresyondaysan onun dönmesi değil senin iyileşmen çare olur ☕🍫 Lütfen bir psikolog desteği al ve yalnız kalma 💞 Sen değerli bir genç kadınsın, kimse seni korkutarak sevemez 🍲💕