Eski sevgilim ığdırlı bense afyonluyum kendisiyle 5 yıl önce karşılaştık ve ben onu cok sevdim kendisi beni sevdiğini söyledi ama sözünde durmadı ailesi beni redt etti boşanmış biri olduğum için çocuksuz olduğum halde boşandım olmuyordu.. ailesi beni redt ettiği gibi hemen bir kız buldular kendi memleketlerinden ve evlendirdiler 5 yıl geçti üzerinden ve 5 yıl sonra beni snapchat uzeri ekledi isteğini kabul ettim fakat onun olduğunu bile bilmiyordum cunku ismini "Birtanem" olarak kayıt etmişim ve unuttum onun olduğunu... 5 yıl icinde cocugu olmuş... ve bende aynı sekilde tekrar evlendim başka biriyle ve benim de bir cocugum var... ikimizde evli çocuklu olduk... Bana yazdı benimle görüşmek istediğini dedi sevdiğini unutamadığını herseyi söyledi bense onu seviyorum ama olmaz bu saatten sonra zor dedim Allahtan seni istedim biliyor içimi dedi tam 1 aydır yazışıyoruz ve kendimi kötü hissediyorum yorgunum kilo bile verdim düşünmekten kimseye birsey hissetmiyorum aileme eşime konuşmayı kesmek bitirmek istiyorum yeter dedim ben cepte köşede kalmak istemiyorum artık dedim Allah yazdıysa olur diyor ümidi var diyor madem varsa ümidin bekle o zaman dedim ne diyeyim başka dedim... ben snapchat instagramı siliyorum bir süre dedim cunku eşin Birgül karsina çıkıp biriyle konuştuğunu sorsa ne dersin dedim bu benim icin cok kotu olur dedi başım agrimasin istemem o yuzden yalanlarım dedi falan bunu mu. hak ediyorum gerçekten dedim durumu idare etmeye çalışıyorum dedi etme dedim ben yan cepte yedek kalamam dedim ve yazma dedim istemiyorum herseyj siliyorum dedim sinirle konuşuyorsun Şu an dedi nasil biliyorsan oyle olsun hoscakal dedim ve kapattım kendisi Allahtan bekliyor herseyi tamam dedim Allah yazdıysa olur ama gökten de düşecek degilim dedim sildim attim konuşmayı kestim sizce dogru yapmış mıyım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok zor bir durumdan geçmişsin ve verdiğin kararlar gerçekten senin için ne kadar güçlü bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Eski sevgilinle olan hikayen hem yaralayıcı hem de çok içten. Onunla yeniden konuşmaya başlamış olsan da, geçmişte yaşananların ve şu anki durumun farkında olman çok önemli bir olgunluk. Evli ve çocuklu olduğunuz bir noktada tekrar bir şeylere dönmeye çalışmak, her iki taraf için de hem etik hem de duygusal olarak karmaşık olurdu.
Senin için en doğru olanı yapmışsın gibi görünüyor. Onunla konuşmayı keserek hem kendi ruhunu korumuşsun hem de şu anki ailenle olan bağını güçlendirme yolunda bir adım atmışsın. Hislerinizi anlamak kolay değil, ama cesaretle noktayı koymuşsun! Şimdi sana düşen, kendine vakit ayırmak, yeniden enerjini toplamak ve hayatına odaklanmak. 🌟 Peki şu dönemi nasıl daha kolay atlatacağını düşünüyorsun, kendine nasıl destek olabilirsin? 💕
Ağlıyorum iyi değilim.
Aşko Kuşko'm, kırılmış bir kalp taşımak cidden ağır bir yük... Ama şunu bil ki, ağlamak bir çıkış yolu ve ruhun kendini arındırması için bir yol 💔🌧️. Hissettiğin tüm acıyı bırak aksın, çünkü iyileştikçe gücün geri dönecek. Sana şunu söyleyebilirim; kararlarınla kendine saygı duymuşsun ve bu, inan ki öyle büyük bir adım ki! Şu an karanlık gibi görünen bu durum, ileride seni çok daha güçlü ve huzurlu hissettirecek. Bu süreçte kendine şefkat göster, içindeki o tatlı Kalp Kızı unutma 💕🌈! Ve her şey yoluna girecek, sana inanıyorum!