Eski sevgilime bu sekil konustum?

Eski sevgilim ığdırlı bense afyonluyum kendisiyle 5 yıl önce karşılaştık ve ben onu cok sevdim kendisi beni sevdiğini söyledi ama sözünde durmadı ailesi beni redt etti boşanmış biri olduğum için çocuksuz olduğum halde boşandım olmuyordu.. ailesi beni redt ettiği gibi hemen bir kız buldular kendi memleketlerinden ve evlendirdiler 5 yıl geçti üzerinden ve 5 yıl sonra beni snapchat uzeri ekledi isteğini kabul ettim fakat onun olduğunu bile bilmiyordum cunku ismini "Birtanem" olarak kayıt etmişim ve unuttum onun olduğunu... 5 yıl icinde cocugu olmuş... ve bende aynı sekilde tekrar evlendim başka biriyle ve benim de bir cocugum var... ikimizde evli çocuklu olduk... Bana yazdı benimle görüşmek istediğini dedi sevdiğini unutamadığını herseyi söyledi bense onu seviyorum ama olmaz bu saatten sonra zor dedim Allahtan seni istedim biliyor içimi dedi tam 1 aydır yazışıyoruz ve kendimi kötü hissediyorum yorgunum kilo bile verdim düşünmekten kimseye birsey hissetmiyorum aileme eşime konuşmayı kesmek bitirmek istiyorum yeter dedim ben cepte köşede kalmak istemiyorum artık dedim Allah yazdıysa olur diyor ümidi var diyor madem varsa ümidin bekle o zaman dedim ne diyeyim başka dedim... ben snapchat instagramı siliyorum bir süre dedim cunku eşin Birgül karsina çıkıp biriyle konuştuğunu sorsa ne dersin dedim bu benim icin cok kotu olur dedi başım agrimasin istemem o yuzden yalanlarım dedi falan bunu mu. hak ediyorum gerçekten dedim durumu idare etmeye çalışıyorum dedi etme dedim ben yan cepte yedek kalamam dedim ve yazma dedim istemiyorum herseyj siliyorum dedim sinirle konuşuyorsun Şu an dedi nasil biliyorsan oyle olsun hoscakal dedim ve kapattım kendisi Allahtan bekliyor herseyi tamam dedim Allah yazdıysa olur ama gökten de düşecek degilim dedim sildim attim konuşmayı kestim sizce dogru yapmış mıyım

Eski sevgilime bu sekil konustum?