Sevgilim öldüresiye dövdü?

23 yaşındayım, sevgilim 24. 7 senedir sevgiliyiz. Neyse;
Bir kaç gündür sevgilimin canı çok sıkkındı ne kadar ısrar etsemde "seninde canını sıkmak istemiyorum yavrum" diyip geçiştiriyodu. 3 Gün önce sevgilim cidden dağılmış haldeydi. Korktuğum için biraz üstüne gittim. O da " lütfen selin, yapma" dedi. Yanına oturup sarıldım. Saçlarımı okşadı "İyiki varsın sevgilim" dedi ve gözünden 1 damla yaş aktı. Ertesi gün daha kötü hemde çok sinirliydi. Gözü dönmüştü evi dağıttı (aynı evde yaşıyoruz ) ne varsa yere fırlattı, duvarı yumrukladı. Durunca bende gerçekten fazla üzerine gittim anlatması için. O an bi tokat attı bana yere düştüm. Vurmaya devam etti. Kemerini çıkarıp kemeriyle vurdu o an babamın beni dövmesi, küçüklüğüm gözümün önünden şerit gibi geçti. Nefesim kesildi, dursun diye ağlayarak özür dilerim dedim. Kemeri elinden attı, duraksadı. Yere oturup " özür dilerim, çok özür dilerim" diyip sımsıkı sardı beni. Kalkıp yatağıma gitmek istedim ama ayağa bile kalkamadım. Kucağına alıp yatağa götürdü, vurduğu her yere krem sürdü. Eliyle vurduğu yerlere dokununca bile çok canım acıyodu. Sonra duvara yaslanıp yere çöktü;
annem çok hasta, bugün doktorun hatası yüzünden az kalsın ölüyodu son anda müdahele ettiler. Aslında haklısın sana anlatabilirdim ve yine haklısın ki ben sana verdiğim sözü çiğnedim, birbirimizden hiç bişey saklamıcaktık, ama ben senin canını sıkmak istemedim, senin üzülmeni istemedim, neden bilmiyorum ama anlatmaktan kaçındım ve herşeyi berbat ettim" dedi. Sesi titriyodu, ağlıyodu ama ben sadece " beni yalnız bırak lütfen" diyebildim. Odadan dışarı çıkmadım, o da annesinin bu durumda olmasına rağmen beni bırakmadı. Odaya girmedi ama evdeydi. Az önce kapıyı tıklatıp "biliyorum affetmesi çok zor ama çok pişmanın sevgilim. Tamam konuşmayalım ama odadan çık yemek ye lütfen, gerekirse öfke kontrolü için yardım alırım, çok pişmanım dedi"
Ve ben 7 senemi çöpe atamıyorum. Sizce napmalıyım?
Sevgilim öldüresiye dövdü?