Sevgilim arabadan inip adamı dövdü?

Bu sabah sevgilimle buluştuk. Arabada biraz vakit geçirdikten sonra beni evin bir kaç metre yukarsındaki bakkalın önüne bıraktı. İndim evime dogru giderken oda eve girmemi görmek için arabayla arkamdan geliyomus sonra karşı taraftan gelen arabadaki genç bana baktı ben kafamı egip yürümeye devam ettim sonra sevgilimin söyledigine göre kafasını çevirip bakmıs baya sonra ben eve tam girerken bir baktım sevgilim çıktı sen kime bakıyorsun l*n diye bagırdı adam arabasını tekmeledi. Daha sonra adamın şöför koltugunun camını yumrukla kırıp içerdeki adamıda yumruklamaya başladı dondum kaldım sonra gittim tuttum yapma falan dedim bana bakan adam agzı burnu kan içinde direksyonu düzeltiip hemen kaçtı arabasıyla sevgilimde omzuma kolunu attı eve bıraktı eve git aşkım sen dedi ben korktum kokrma birtanem falan dedi oda arabasına bindi öpücük atıp gitti kendimi çok kötü hissediyorum :( suçluymuş gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yumrukla camı kırdı derken elinde hani ucları sivri demir bişey oluyor ya o varken kırdı adamın arabası cok kötüydü zaten
Sevgilim arabadan inip adamı dövdü?