İlk iş günüm çok kötü geçti gün ortasında eve yolladılar gururum çok incindi ne yapmalıyım :( ?

ameliyathane hemşiresi olarak ilk günümdü daha ilk günden etrafı tanımak yerine vakaya girmem istendi bende doğal olarak heyecanlandım. Ellerimi düzgünce yıkadıktan sonra ellerimi kuruladım fakat ıslak yer kalmış eldiveni giyemedim. Biraz zorlandım hemşire bu vakaya girmiyorsun çıkar zorlama dedi. Çok gururum incindi ardından vaka bittikten sonra 15 dakika sonra yönetici beni aradı odasına gittim kısaca konuşup konuşup evime gitmemi biz sizi gelmeniz durumunda tekrar arayacağız dedi. Yönetici bunları söylerken yemin ediyorum beynimden aşağı kaynar sular döküldü. her şey bittikten sonra hastaneden ağlayarak çıktım. Oysa ki oranın çalışanlarıyla iyi anlaşmıştım ve destek vermişlerdi bana. Çok gururum incindi inceden inceden ufak gülümsemelerle beni kapı dışına yolladılar parada vermediler. Daha çok gencim 21 yaşındayım sadece 1 senelik deneyimim var genç nesilleri hayata küstürdüler. :( Napıcam bilmiyorum onlar gel erkenden işe başla diyince planlarımı hep iptal etmiştim şimdiki halime bakın... umudum daha hiç bir şey başlamadan tükendi eve gidene kadar hep ağladım

İlk iş günüm çok kötü geçti gün ortasında eve yolladılar gururum çok incindi ne yapmalıyım :( ?