İşten haksız yere atıldım…?

Merhaba dostlarım, inanın nereye kime yazacağımı bilemedim böyle dolu dolu yazmak istedim… Erkek arkadaşımla aynı kurumda çalışıyoruz ve 1 yıldır beraberiz kendisi zonguldakts yaşıyordu iş gereği İstanbul’a taşındı kiraya çıktı o Hibrit ben evden çalışıyorum. Beraber yıllık izne çıktık ve müşteri ile konuştuğum esnada arkadan bir sosyal medyada video açıldı Murat övüçe ait ve lafa direk o… diye başladı bu video. Müşteri bu sesi duydu ve arkadaki kişi çok sinirli sanırım dedi, ben bişey diyemedim çok utandım çünkü çok profesyonel çalışan biriyim. İyi niyet olarak bunu üst birime aynı gün bildirdim çağrıda böyle bir durum yaşadığımı ve sesin bana ait olmadığı ki zaten videodaki ses bi erkek sesi. Neyse 49 kodu ile çıkışım verildi üstelik 1 yıl olucaktı 4 gün daha çalışsaydım. Beni tüm haklarımdan faydalanmamam için yapılan bişeydi diye düşünüyorum aynı durumu arkadaşım yaşadı ve çalışma arkadaşlarına küfürler etti müşteri bunu duydu ve arkadaşıma sadece uyarı yaptılar yazılı olarak beni direk ilk hatamda gönderdiler. Neyse erkek arkadaşım kardeşi ile İstanbul’da ev tuttu kirada kardeşi ile ortak ödüyorlar ama kardeşi çalıştığı halde aylardır kiraya ve faturalara destek olmadıgı gibi sürekli param yok diyor. Üstelik 80 bın kredi çektiğini söylemişti bir gün uyurken telefonuna baktığımda faizleriyle beraber 650 k olduğunu öğrendim. Neyse kumar felan oynuyor sandım değilmiş, kavga ettik ihtiyaçlarım felan ne ihtiyacı ise artık telefon almış kirayı ödeyememiş kardeşi yardım etmediği için sürekli araç kiralamış felan kıyafet vs buralara gitmiş. Neyse toparladık ve taşınma sürecimiz var. Erkek arkadaşımın Ereğli’de evi var babasına ait orada kira ödemeden yaşayıp borçlarını daha rahat ödeme planı var ve bensiz kesinlikle gitmek istemiyor. Benim işten atıldığımı işsiz olduğumu biliyor ama bana çalışmak zorunda değilsin felan diyor, aylık 35 k borçlarına gidiyor aldığı maaş 40 bin, 7 bin de yemek kartı. Her ayın 1 inde maaşı yatıyor ve bugün ayın 7 si tam bir haftada yemek kartını 3 bine indirmiş ve kira ödemelerini yapınca da cebinde hiç parası kalmadı. Aldığı para uçup gidiyor yani. Neyse arkadaşlarım 10 unda gidiyoruz zonguldaga cebinde parası yok 3 bin yemek kartı kalmış bir haftada 4 bin harcamış resmen. Konu düşüncesiz harcama yapması bu kadar sorumsuz borçları… ben çalışmıyorum bunaldım ne yapacağım.. İstanbul’da ailemde yaşıyorum ailemin maddi gücü yerinde dükkanlarımız kira gelirlerimiz var beni yokluk korkutmuyor sadece böyle pervasız saçma harcamalar yapıyor yani. Sonuç olarak gideceğiniz tarih öncesinde belliydi. Yıllık izne de gittiğimizde paso alkol içip durdu hesap geliyor 6 k her gün 3 4 bira içiyor 3 binlik tekilalar.. markete gidiyor sigara almaya viski almış kavga ediyorum niye aldın 300 tl indirimdeymiş diyor sonra da parası bitiyor çikolata almaya parası kalmıyor benim kartımı alıyor aklımı yitireceğim ne yapayım?
İşten haksız yere atıldım…?