Zeytin yedim mahvoldum ağzım dilim damağıma yapıştı ne yesem dokunuyor kalbim ağrıyor. Her şey dokunur mu adama. Her şey ama her şey dokunuyor şeker hastasıyım.
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zeytin yedim mahvoldum ağzım dilim damağıma yapıştı ne yesem dokunuyor kalbim ağrıyor. Her şey dokunur mu adama. Her şey ama her şey dokunuyor şeker hastasıyım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Açık konuşmak gerekirse, zeytinden bile damağın yapışıyorsa ve üstüne kalbin ağrıyorsa orada bir durup düşünmen lazım. Şeker öyle "ne yesem dokunuyor" deyip geçiştirilecek veya şikayet ederek çözülecek şey değil. O ağız kuruluğu ve göğsündeki baskı, kan şekerinin tavan yaptığının açık sinyali. Bu işin şakası yok dostum, kalp şakaya gelmez. Vakit kaybetmeden bir kardiyoloji ve dahiliye uzmanına görün, tahlillerini baştan aşağı yenilet. Sağlığını sokakta bulmadın, önce şu doktora bir git, gerisini halleder. Geçmiş olsun
O vetdikleri insülinle çok kulanma
Annel kulandığı için bütün organlar iflas etti ve vafat etti
Dikkat et kendine doktorlara da fazla güvenme Çünkü hiç birinin umrunda değiller hastalar
İşin kolayına kaçıyorlar
Diyelim ki şeker hastası
Bir liste veriyorlar hemen herşeyi yeme diyorlar ve bir sürü insülin ve ilaçlar yazıp duruyorlar
Acaba o hasta Ailelerinden birileri olsa yine aynı muameleyi yaparlarmı zanetmiyorum
Teşekkür edsrim Allah rahmet eylesin bu doktor bozuntularının ne olduğunu anlayan biri çıktı sonunda. Babam da şeker hastası ilaç kullanıuor.
Annemin vefat ettiği hastanedeki doktorun kedisi söyledi
Kulanduğı ilaçlar bütün organlarını mahvermiş kulanılamaz hale getirmiş.
Yıllarca hiç bir doktor farketmemiş
Normalde her yıl bir kaç kez de hastaneye muayeneye götürüyorduk iyi bişeyi yok sadece şekeri var ve yaşlıdır normal diyorlardı
Ama sürekli öksürüyordu su içmek istiyordu
Sebebi organlarıymış
Doktora söyledik eğer organ nakli gerekiyorsa ben ya da aileden uygun kim varsa vermeye razıyız dedik
Doktor tek organ dediğil bütün organları zarar gördüğünü belirti
Sadece tek kalbi sayesinde onca zaman yaşayabilmiş.
Ben kendimi bildim bileli çok çok acil olmadığı sürece ilaç kulanmıyorum.
Sebebi de ben küçükken 6-8 yaşlarındayken sürekli gözlerimden rahatsız oluyordum babam ne zaman beni hastaneye görtürseydi doktor gözüme küçük el feneriyle gözüme ışık tutup dire Göz damlası yazıp duruyordu
2 yıla yakın sürekli göz damlası yazdılar
Sonra baban ileşmediğini belirtti doktora ve doktor bu sefer de Gözlük kulanmam için reçete yazdı
Ben çok sinirlendim Doktora küçük yaşımda hakatet ettim hiç bir işe yaramıyorsunuz bir de gözlük mü yazıyorsunuz fiyip hastanede çıktım
Baban gözlük alacaktı ben sakıl alma kulanmicam dedim ve o günden itibaren ne göz dsmlası nede gözlük kulandım
Aradan 1 yıl geçti gözün kendi kendine tamamen ileşti yıllardır Allaha şükür gözümde hiç bir sorun yaşamadın gözüm de çok net görüyor.
Eğer doktoru dinleseydim gözlük kulanacaktım hözüm daha çok bozulacaktı
Bu olay başıma geldiği için yıllardır çok önemli bir durum olmasa ilaç kulanmam
En son 2 yıl önce 1 tane ağırkesici içtim o da annemin zoruyla ve hiç bir halta yaramadı sabaha kadar kendi kendime ileştim.
Kısacası Her doktorum diyen doktor olunmuyor
Kusuruma bakma biraz uzun yazmışım 🙏
Bu sağlık konusunda çok kötü şeyler yaşadığım için kimsenin de yaşamasını istemem bu yüzden bu kadar açıkyalıcı uzun yazdım
Şeker hastasına zeytin dokunmaz ki. Genelde içinde şeker, karbonhidrat olan şeylere dikkat etmeleri gerek. Başka bişe olmasın bu?
Allah sıhhat versin sana balım
Doktor ne diyo
Çok geçmiş olsun
Bu saatte mi yedin