Kişilik & Karakter Sürekli naneli şeker yiyorum, nasıl kurtulurum? Sude_eeee Takip Et Xper 6 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Naneli şeker yiyorum süreklii 😬 Sürekli naneli şeker yiyorum, nasıl kurtulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Venetor Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 11 ay ilk kez böyle bir bağımlılık gördüm. Karpuzlu ye. Bırakırsın. 1 3 Yorumla Sude_eeee 11 ay Karpuzlu sevmiyorum shdh Yorumla Venetor 11 ay tamam işte. Bıraktırır. Yorumla Sude_eeee 11 ay Ama midemi bulandırıyor 😅 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 11 ay içindeki etkin madde mentol bir aikoloid olduğu için bağımlılık yapar yemen de alkol haram olduğu için mentol oranı fazla olan yabani nane çiğnerler tüm gün 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 20 , eic 96% 11 ay Bizim dolaptakinide yesene kaç aydır orda😂 1 1 Yorumla Sude_eeee 11 ay Ölüyüm mü istiyorsunuz sjzj Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 11 ay Ona bağımlı diyemeyiz 1 2 Yorumla Sude_eeee 11 ay Öyle ama jsjs Yorumla Hadiiyani 11 ay Sakız çiğnemek dış temizliği için iyidir Yorumla
GüvenilirTv Takip Et Xper 2 Yaş: 56 11 ay Spor yap Doğal Tatli meyva tüket ya da üret kurutulmuş meyva da şeker orani 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 66% 11 ay Naneli seker yemek bagmlılktr ben de cok severm 1 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Afiyet olsun 1 1 Yorumla Sude_eeee 11 ay Teşekkürler Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Kurtulamazsin 1 1 Yorumla Sude_eeee 11 ay 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ilk kez böyle bir bağımlılık gördüm. Karpuzlu ye. Bırakırsın.
Karpuzlu sevmiyorum shdh
tamam işte. Bıraktırır.
Ama midemi bulandırıyor 😅
içindeki etkin madde mentol bir aikoloid olduğu için bağımlılık yapar yemen de alkol haram olduğu için mentol oranı fazla olan yabani nane çiğnerler tüm gün
Bizim dolaptakinide yesene kaç aydır orda😂
Ölüyüm mü istiyorsunuz sjzj
Ona bağımlı diyemeyiz
Öyle ama jsjs
Sakız çiğnemek dış temizliği için iyidir
Spor yap Doğal Tatli meyva tüket ya da üret kurutulmuş meyva da şeker orani
Naneli seker yemek bagmlılktr ben de cok severm
binde seni yirim kurtuluruz🤣😃😃🤣
Sakız çiğne
Afiyet olsun
Teşekkürler
Kurtulamazsin