Şeker ve şeker içeren ürünleri (çikolata, tatlı vb.) Bırakmam gerekiyor çünkü cok zararını görüyorum. Nasıl bırakabilirim veya azaltabilirim bir fikriniz var mı? 😽😿
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 8 ay
Yani tamamen iradeyle alakalı bir durum. Karar vericeksiniz ve uzak duracaksınız. Bende son 10 gündür şekeri bıraktım. Çayı ilk defa şekersiz içiyorum belkide. İçerisine limon sıkıp içiyorum şimdilik mesela.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 öğün yemeye çalış, yemek istediğin yiyecekler için buna ihtiyacım yok çünkü zararlı de. Meyve yemeye özen göster çünkü onlarda doğal şeker var ki bunu hem vücut tüketebiliyor hem de vücudun şekere de ihtiyacı var ama çok miktarda olmayacak şekilde.
00 Yorumla
- 8 ay
Birden bırakamazsın azaltarak bırakman lazım bende çaya çok şeker atıyordum teker teker sayı azaltıp bıraktım şimdi hiçbir şekilde çaya şeker atmıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
- 8 ay
Diyetisyene git bence. Çok zorlanıyorsan, durumunu anlat ve sana uygun bir şeyler belirlesin.
00 Yorumla Sanırım belli bir süre yemeyince daha fazla istenmiyormuş ama ben o süre dayanabileceğimi sanmıyorum çok seviyorsan sen de öylesindir bilemedim🤷🏼♀️
10 Yorumla- 8 ay
Bilen varsa bana da söylesinn vallaa ama inanıyorum bir gün tatli rejimine giricem ve gercekten birakicam
00 Yorumla Elinde güçlü bir silahın var. Tabiki de yemeyerek. :))
00 Yorumla- u8 ay
Bir birakinca devami geliyor. 1 hafta yemeyin gorursunuz farki.
00 Yorumla - 8 ay
Tatlı ihtiyacını meyveden karşılamaya çalış bende işe yaradı
00 Yorumla Ekemek ve şekeri birden bırak iki hafta dayan sonra kan şekerin dengelenecek
00 Yorumla- 8 ay
İrade ile alakalı bir durum aslında ama kan şekerini hemen yükseltil düşüren şeyleri de kısarsan daha kolay bırakırsın
Örneğin beyaz ekmek00 Yorumla denedim olmuyor sağlıksız
00 Yorumla- 8 ay
İradeni kullanmayı dene işe yarayacaktır.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)8 ay
antalya sen misin
00 Yorumla - 8 ay
Çayı, şekersiz içmekle başla.
10 Yorumla - 8 ay
Bıraktıktan sonra tekrar giyemiyorsun emin misin?
00 Yorumla Bende birakicam
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi