1 gü

Yetişkin DEHB tanısı alan ve ilaç kullanan var mı, uyku problemleri nasıl etkileniyor?

26 yaşında biri olarak videolar herkes gibi benim de önüme çıkıyor fakat ben yıllar önce tanı almıştım ama bu çocukluk döneminde geçen bir şey sanıyordum. Çocukken okuldaki taramada DEHB tanısı almıştım ama okul hayatında hiç başarısız bir öğrenci de olmadım sadece ders çalışmak, odaklanmak benim için hep çok zordu. İş hayatı da benim için gayet kolay geçti. Aslında sebebi ben ezberci değil, hem neden sonuç ilişkisiyle öğrenen bir insan oldum ezberlediğimi hemen unuturum ama öğrendiğimi asla.

Uyku halinde bile o kadar düşünce halindeyim ki bunları travma kaynaklı sanıyordum. İlk defa beni bu konuda uyaran psikoloğum oldu iş yerinde dizi açmadan hiçbir işe odaklanamıyordum diziyi de izlemiyordum bu arada ama zihnim daha sessiz kalıyordu. Sonrasında dikkatimi çekti bu konu. İlaç kullanan var mı? Ciddi uyku problemi çekiyorum uyuyorum ama zihnim çok aktif uyurken bile… İlaç bağımlılık yapıyor mu?

Güncellemeler
1 gü
Güncel
Yetişkin DEHB tanısı alan ve ilaç kullanan var mı, uyku problemleri nasıl etkileniyor?