Güncellemeler
1 sa
1 yıl önede gitmiştim enfeksiyon çıkmıştı şimdi tekrar başladı ağrı
Güncellemeler
1 sa
Teyzemin’de birkaç ay önce meme kanseri olduğunu öğrendik, ben korkuyorum arkadaşlar az biraz moralinizi almak isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Korkma muhtemelen akrabana olandan etkilenip bu şekilde hissediyorsundur. Ne zamandır var?
1 yıl öncede çok ağrı vardı akıntı vardı meme ucunda kabuklanma vardı gittim doktora enfeksiyon çıktı ondan sonra yaklaşık 1 ay önce çok ağrımaya başladı o zaman hiçbir yere gitmedim şimdi tekrar başladı yine kabuklanma var koltuk altımda ağrıyor
Yine enfeksiyon olabilir mi? Kabuklanma nasıl? Pulpul şeklinde mi yoksa ucunun tamamında mı? Akıntı tekrar başladı mı? Meme ucu içe dönük bir hal aldı mı? Tek taraflı mı?
Hormonal değişiklikler, kas zorlanması gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Ciddi bir sorun olabilir doktora gitmeni öneririm.
gidicem mecbur yani
Bence acilen bir genel cerrahi doktoruna görün hatta direkt meme poliklinikleri var bu konuda
Merhaba canım geçmiş olsun adet döngüsü ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum benzerini arkadaşım yaşamıştı oradan biliyorum
Stresli. bir dönemde misin
teyzeminde birkaç önce meme kanseri olduğunu öğrendik ve benim başıma gelende ilk kez gelmiyor yani önceden gittim enfeksiyon çıktı ama şu an için korkuyorum
Hmm röntgen çekildi mi peki sana ve ağrı sadece o bölgendemi yoksa etrafına mı yayılıyor ve kilo sorunun var mı
Çok sert emilmiş olabilir
Memeleri taşıyamıyorsundur artık ne kadar büyükse
mall sağlık sorunumu yazıyorum buraya korkuyorum diyorum
Espiri yapmıştım moral olsun diye parton
büyük diyedir. değilse ay başın yaklaşıyordur
Çok mu büyük kilo durumunuz nasil?
Cam açık yatıyorsan
Yine dr a git
Bence kanser değilsin
Kas ağrısı var mı
bilmiyorum kolumda yanma hissi falan var ufak
Göz ardı etme dr git
gidicem zaten korkuyorum
Hayır korkma yeni mi başladı
Kas agrısıda olabilir ama tahlil yapılsın
Geçmiş olsun şimdiden
yaklaşık 1 yıl öncede gitmiştim doktor enfeksiyon demişti şimdi tekrar ağrınaya başladı
Tekrardan yükselmiş olabilir enfeksiyon
Kötü düşünme
sağol valla en iyi sen moral verdin
Ne demek yaa kötü düşünme kalbını ferah tut ama git mauaneni ol lütfen
olucam artık Allah büyük kötü düşünmemeye çalışıyorum ama teyzeminde yeni meme kanseri olduğunu öğrenmiştim yani içim ürperiyor biraz
Çok mu dokundun
İkisi ne alaka 🤣
Çok mu ağrıyor
Kötü düşünme doktora git
Tahin tüket