Cidden sıkıldım artık sosyal biri değilim hiç arkadaşım yok dişçiye gittim titreyerek stres yaparak gittim. Markete bile tek gittiğimde geriliyorum eski bir arkadaşımla buluştum hiç konuşamadım bile anksiyeteden. Ben ne yapacağım böyle? Sesim titriyor vücudum titriyor
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En büyük yardım yanında olacak bir arkadaş aslında, öyle bir şansın yoksa fazlasıyla zor ama üstüne gidebilirsen elinde sonunda atlatıyorsun. Eskiden otobüste durakta ineceğimi bile söyleyemezdim 🥲🥲
aşman ne kadar sürdü
6 ay falan sürdü, zorunluluktan okula dolmuşla gidip gelmeye başlamıştım. Başlarda bir başkası söylüyor diye dert etmiyordum ama bi gün gelip kimse durakta ineceğini söylemeyince anladım korkumu yenmem gerektiğini. Titresemde söylemeye başlamıştım. Müşteri temsilcilerini arayıp hakkımı savunmak da inan bana çoook zordu. Sonra femboyluğa yöneldim ve işte özgüvenin iyi olunca yenmeni kolaylaştırıyor bu tarz anksiyete durumlarını. Onun da etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Ama genel olarak rahat düşünmeyi dene. Ben durakta inmek istedigimi söyleyince herkes bana bakıyor sanıp çok korkuyordum. Bi gün dedikten sonra etrafıma baktım ve normal bir şey olduğunu kimsenin bana bakmadığını gördüm. Böyle böyle kendini rahatlarabilirsin. 🫠
bende de var çok sık sosyal ortamlarda bulunursan hafifler, sosyalliği tekrar bırakınca azabilir. Bende öyle oluyor sanki yani
Çaresi yok maalesef
öl mek istiyorum valla bunaldım
Bi şekilde yaşayacağız bu hayatı
yav bi kere kendime kart çıkarttırmaya gittim bankada rezil oldum o bana travma oldu geçenlerde yanlış bişey söylediğim için arkamda da kadın vardı o da güldü. Yoksa aşıyodum adam baya güldü kahkaha attı bana
yine tek başıma bişey yapmaya gitsem yine rezil olcam
Aşılıyor çok üstüne gitmek lazım
napmam gerek mesela tekken sipariş bile veremiyorum çok zormuş gibi
Kasma kendini. Konuştuğun kişi aslında çok tanıdık bir gibi düşün
yav bi kere kendime kart çıkarttırmaya gittim bankada rezil oldum o bana travma oldu geçenlerde. Yoksa aşıyodum adam baya güldü kahkaha attı bana
Öyle bi durumda üstüne git. Komik olan ne diye sor sana gülene. Ya da komik bi durum sa kendine de gülebilirsin. Ben öğrenciyken amfide 100 kişinin önümde düştüm herkes güldü bende güldüm ve hiç travma olmadı
bana bi sürü şey yolladı bankada hepsini onayladım telefonumdan sonra 3-4 kez kod sordu söyledim en son. Yanlışıkla kart şifremi dedim ma l gibi beynim durdu sürekli kod sorduğu için
buna güldü komik bişey mi sence
Değil ama o anda öyle olmuş olabilir