Ya azaltmıştım zaten 4 tane içiyodum günde sonra 2 ye düştüm son bi tane kalınca onuda soğuyarak içtim cünkü 1 gün boyunca içmeden içtim şuanda da canım istiyo ama zor tutuyorum kdkwkamc
3 gün nasıl başardın anlatır mısın uyurken uyanıp içiyorum
0
8 Yorumla
Soran
6 sa
Öncelikle ben 1 paketi 2 günde bitirirdim veya 1 günde sonra günde 4 kere icmeye çalıştım bunu bi iki ay devam ettirdim son günler 2 -2 diye içtim en son gün bi gün boyunca hiç içmeyip güneşin altına geçip son bi dal içtim iğrenerek ve 3 gündür bıraktım güneşte içince iğreniyorsun cidden yavas yavaş azalt
Aman saol yinede sen iyisin 1 . günü atlattınmı gerisi aslında kolay başarırsın sigarayı tetikleyecek şeyler icemezsen geçer kahve çay içecek tarzı şeyler
şu an için diyorsan içiyorum o zaman bıraktım kahve sigaraya eşlik eder içince onu arıyorsun yani tetikliyor diyorum neden bıraktın diyorsun anlayamıyormuyum 🤨
Yok yavaş yavaş azalttım ben günde en fazla 15 tane içerdim de en son günlerde 4 tane sonra yavas yavas azalttım son 1 dal kalmıstı onuda güneşin altında bilerwk ictim (sıcakta içince iğreniyorum) sonrada daha paket almadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Azaltma yoluna gidebilirsin gadası
Ya azaltmıştım zaten 4 tane içiyodum günde sonra 2 ye düştüm son bi tane kalınca onuda soğuyarak içtim cünkü 1 gün boyunca içmeden içtim şuanda da canım istiyo ama zor tutuyorum kdkwkamc
Gayet iyi gidiyorsun
Sınav günü içsem içerim ama tekrar canım ister diyede korkuyorum tabii
Korkma bırakırsın sen
Bırakmadım
Kritik eşiği geçmişsin sabret nefes alışveriş bile değişir
3 gün nasıl başardın anlatır mısın uyurken uyanıp içiyorum
Öncelikle ben 1 paketi 2 günde bitirirdim veya 1 günde sonra günde 4 kere icmeye çalıştım bunu bi iki ay devam ettirdim son günler 2 -2 diye içtim en son gün bi gün boyunca hiç içmeyip güneşin altına geçip son bi dal içtim iğrenerek ve 3 gündür bıraktım güneşte içince iğreniyorsun cidden yavas yavaş azalt
Günde 2 paket içiyorum o zaman 1.5 pakete düşürüyüm önce ben onu
E bencede ben max 15 içmişimdir ama calısıyosan zor yani çünkü molalarda içiliyo ister istemez
Evden çalışıyorum ben sürekli elimde sigara oluyor haliyle
Zor ya bende sınav dönemindeyim yeniden gircem galiba sınav günü tüttürürüm ama wpsöekdn
Bıraktıysan başlama sakın aman
İnşallah baslamam
Aman aman
Çok tiryaki değildim sadece keyif zamanı kullanıyorum
Dudaklarım çatladı 2 ayda
Niyekine
Nikotin istiyor canım içmeyimce çatlıyor tepki gösteriyor
Eyvah dudaklar onemli jwlqleöd
Sadece dudaklar değil ki ağzımın içinde yara dahi çıktı kilo da aldım
Kilo alsam iyi bu arada 40 kiloyum zaten
Alırsın o zaman senin için iyi bir şey boy kaç?
Bıraktım başladım tekrardan
Ne başlattı
Ailevi sorunlar
Gecmis olsun
Aman saol yinede sen iyisin 1 . günü atlattınmı gerisi aslında kolay başarırsın sigarayı tetikleyecek şeyler icemezsen geçer kahve çay içecek tarzı şeyler
Kahve bagımlısıyım ben ya bak iste onsuz olmaz
O zaman kendini çok zorlarsın böyle kendinle savaşırsın 😂
Sana önerim ben 2 yıl bıraktım nane çayı içiyordum tetiklemiyordu
Kahveyi neden bıraktın ki
şu an için diyorsan içiyorum o zaman bıraktım kahve sigaraya eşlik eder içince onu arıyorsun yani tetikliyor diyorum neden bıraktın diyorsun anlayamıyormuyum 🤨
Hee tamam anladım
İyi bol sabır diliyorum sana 🙏😊
Evet baya zorladı
Gece 12 de açtığım paket yarıya indi
Masallah senin bırakman zor olur
Düşünmüyorum da zaten ama bianda kesme zorlanirsin 3 gündür icmediysen daha da düşünüp aklına getirme
Yok yavaş yavaş azalttım ben günde en fazla 15 tane içerdim de en son günlerde 4 tane sonra yavas yavas azalttım son 1 dal kalmıstı onuda güneşin altında bilerwk ictim (sıcakta içince iğreniyorum) sonrada daha paket almadım
Tamam işte devam et aynı kararlılıkla canın çeker eder kalk meyve falan ye soda iç
İçmeyince baş ağrısı çok yapıyo ve sinir
Yapma ama bunlar içmek için bahane gibi sanki evet yapıyor olabilir ama eğer gerçekten bırakmak istiyorum diyosan mücadele edeceksin
Evet kokusu iğrenç sırf ondan bırakıyorum
Ama canında çekmesin kokusunu düşün o zaman içmemek için 🙂
Zaten biri yanımda Parliament falan icse deli olurum ajqjqjsj onun kokusu cok kotu…
Parliament Reserve içiyorum bazen ikram ediyorum ağır bu diyorlar
Sen nefret etmeye devam et kokusundan doğru yoldasin bence
Ben bıraktım 8 ay oldu
Nasıl
Bir tahlil sonucu doktor süreci başladı. En son gittiğim doktor. Sigarayı bırak yoksa öleceksin dedi. O an bıraktım
Canım onu dedeme de demislerdi 85 yasında halan dinc wksjqkwmd
Bırakmayı cok ıstıyorum ama yapamıyorum
3 gün oldu daha önce 9 gün dayanabilmistim
Helal olsun vala, Ankara dan mısın
Yok
10 gün içmedim
Sonrası
İçtim
Bende 9 gün dayanabilmiştim sonra gece bi an uyanıp yaktım hahahshd
Bende bişey yapmıştım ondan sonra canım aşırı istedi 😂😂
Hiç içmedim
9. ayım alıştım
NASILL
Bi anda kestim ben. Geceleri ve seks sonrası çok iyi gidiyordu özlüyorum bazen ama alıştık artık 😃
Kullanmadim
Lisede içmişsindir inanmamm
Öyle özel olacan ilk başta deve
Deger
Neyyy
Kullanmadim sigara
Helal olsun sigara kullanmayan erkek bulunmaz hint kuması gibi biseydir ahahahd
Sağol bırakacakmison
İnş bırakırım ya kendimden soğuyorum açıkcası içmek istemiyorum
Ağzı komusu dişler sararması kötü ya ins bırakırsın kaç senedir kullaniyorsjn
2 yıldır işte bende güzel koku hastasıyım yani sırf kokusu yüzünden bırakmak istiyorum hatta en hafif sigarayı kullanırım
İns enerken zmn bırakırsın niyetin varsa bırak sakız al kendine israga içme yardımcı olur
Öyle yapcam ya nefret ede ede içiyodum son zamanlar ama içmeyince çok sinir yapıyo ve bas ağrısı işte
Geçer alışırsın. Yaş kaç sen gizlisin gelsen
Sitede yeniyim gizlisin dertleşmek istedim
21
Gençsin birakmalisin sağlığına zararlıdır
Uyudun mu
Yok
Gelsen gizlisin ya dertlessek senle
Sevgilimden ayrildim 3 gundur
Gelen senmisin xperya yetmiyor
Evt ya:(
Yarın gece burdaysan konuşuruz
Başka kosnama sitesi varsa ordada olur burada xperya olmuyor