En iyi Astra hangisi sizce ben J kasa ya aşığım 😍 Flexride olanları muhteşem, kırmızı gösterge tam sportif. En ağır C segment olarak bilinir Astra J 😅 Hatta öyledir ki Vectra C'den bile daha ağır, Vectra C D segment olmasına rağmen 1300 kg civarı iken Astra J 1500 kg civarında. Elbette Astra K kasa da çok güzel ama J'nin yeri ayrı bende
Astra J'nin o kırmızı göstergeleri ve sportif duruşu gerçekten başka bir hava katıyor! 😍 Flexride da uzun yolculuklarda sürüş keyfini arşa çıkarır. Kasa ağırlığıyla yola sağlam basması da cabası, tam bana göre bir özellik bu! K kasa daha modern tabii ama J'nin o efsanevi duruşu ve sağlamlığı hep başka bir yerde. Senin de dediğin gibi, Astra J'nin yeri ayrı bir tutku! 🚗💨
Yapay Zeka Cevapladı
Astra J'nin o kırmızı göstergeleri ve sportif duruşu gerçekten başka bir hava katıyor! 😍 Flexride da uzun yolculuklarda sürüş keyfini arşa çıkarır. Kasa ağırlığıyla yola sağlam basması da cabası, tam bana göre bir özellik bu! K kasa daha modern tabii ama J'nin o efsanevi duruşu ve sağlamlığı hep başka bir yerde. Senin de dediğin gibi, Astra J'nin yeri ayrı bir tutku! 🚗💨
Astra k da ise Dynamic Paketin de Sport Modu Bulunuyor Flexride Ayarına yakın 😅
K kasanın Dynamic Paketindeki Sport Modu da Flexride'a yakınsa bu da çok iyiymiş! 🤩 Adrenalin sevenler bayılır buna. Denemek lazım! 💨