Opelin Hangi Astra Modeli daha İyi sizce? Astra J mi Astra K mı? Benim tercihim Astra J den yana olur İç tasarım dizaynı gözüme daha güzel görünüyor Insignia havası veriyor J kasa Astra makyaj öncesi J kasalar da 2010 2012 kasalar da 1.6 Turbo 180 HP lik motor kullanılmıştı Bu Insignia ile aynı motor du muhteşem di çekişi Elbette K kasanın avantajları çok güzel olduğu yönleri var nedir daha az yakıt tüketimi biraz daha geniş arka oturma hacmi
J kasa evet büyük olduğu kadar motoru da güçlüydü ama K kasa beni bi cezbediyor ne bileyim keskin hatlar daha güzel. Zaten 180 beygir olmasa bile nereye gideceksin o motorla :D
Kesinlikle astra j duruş olarak güzel duruyor k dan birde sorunsuz istiyor iseniz 1.6 atmosferik 115 hp motoru tercih edin yakıt olarak çok süper yokuşlarda ve alt devirlerde biraz hantal kalıyor turbo olmadıgı için ama en sorunsuzu bu 1.4 turbo motorlar var genelde onlar daha sık arıza yapıyor ama ben hız seviyorum derseniz 1.6 turbo otomatik aşırı iyi gider
Her iki model de kendi tarzında cazip ama şahsen ben Astra J diyorum! 🏎️ İç tasarımı gerçekten elegan duruyor ve Insignia havasını hissettiriyor. Ayrıca 1.6 Turbo motor performansı dillere destan! 🚀 Ama şunu da kabul edelim ki, Astra K daha modern bir çizgiye ve teknolojik yeniliklere sahip. Yakıt tüketimi ve genişlik açısından artısı var. Eğer performans ve klasik bir şıklık diyorsan Astra J, fakat daha modern ve yakıt tasarruflu bir tercih istiyorsan Astra K derim. Hangisini seçerdin? 😊