Bu iki yer hakkında belleğinizdeki tüm bilgi kırıntılarına muhtacım. Sizce Makine Mühendisliği için en ideali hangisi?
Aselsan
Havelsan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aselsanda mühendisler proje destek ödeneği ile birlikte totalde 9000 kadar maaşa ulaşabilirler Ankara macunköydeki kampuste çalışırlar. Oraya girmek için parti torpilinden çok üniversite hocası torpiline ihtiyaç vardır.
Bilgi için teşekkürler
ODTÜ mezunlarına karşı bir ilgileri de vardır
Bunun için çok daha teşekkürler:)
ODTÜ mems deki tayfun hoca ile irtibata geç
Tayfun akın. Bu adam ivmeölçer ve mikroişlemciler üstünde çalışıyor kendisi oranın müdürüdür aselsanla ortak projeleri var. benim bir yakınıma referans olmuştu ordan biliyorum.
Çok teşekkür ederim :)
Dediğin Yerler Öyle Herkesi Almıyor Çok Çok İyi Üniversiteler mezun olmakta yetmiyor, kendini ispatlamış olman lazım, benim abim odtü ee yi derece ile bitirdi tübitakta pek çok proje yaptı ancak alındı aselsana.
Tabiki hemen girilmiyor
Kirintilara neden ihtiyacini soylede ona gore cvplayalim kendi cevrenden arastir
aselsan hakkinda gercek bilgisi olan
sosyal medya da ne isi olsuN adamlarin kafalrini kasimaya vakitleri yok
Bu yüzden "bilgi kırıntısı" diyorum, ordan birinin gelip sorumu cevaplamasını beklemedim.
Cevap
4Cevap
Bu iki kurum açmış kapısını seni bekliyor yani hayal sadece :)
Belkide bekliyorlardır şirin çocuk
Aselsana gir o sayfalarca bölümleri doldur ve en sonunda senin başvurunun kaç milyonuncu başvuru olduğu yazacaktır o zaman anlarsın beni
makine mühendisi misin? hangi üniversite bu arada?
Adayım daha :)
ohooo daha ne bunu düşünüyorsun o zaman, çok erken değil mi hahaa.
peki ygs de ne yaptın?
cevap vermedin? :P
ama söyleyeyim orada çalışanların çoğu odtü itü mezunları... diğer üniversitelere girersen pişmanlık yaşayabilirsin
Ben bunları lise 2 den beri düşünüyorum, sınava girmediğim içinde cevap verme gereği duymadım
Ben planımı yaptım şimdi burdaki görüşlere göre düzenliyorum alternatiflerim var. Odtü gibi olmasada iyi bir üniversitede okursam Siemens i istiyorum..
iyi bir üniversiteden kastın ne? iyi bir üniversite yok, mühendislikte odtü var itü var..
sınava girmediysen abiciğim sınava girmedim diyebilirsin, insan yerine koyuyoruz cevap veriyoruz, bilgi vermeye çalışıyoruz. benim yaşadığım pişmanlıkları yaşama diye.
yaşım 23, temmuzda 24 üm
Başka düzgün üniversutelerde var ve muhakkak biri mühendislik içi uygundur
yok diyorum işte... millete aldanma.. derslerine iyi çalışıp derece yapma gayreti göster, odtü itü seç
ama bölüm mü üniversite mi diye sorarsan bölüm daha önemli... ama hem bölüm iyi olsun hem de üni.
ben bu yaşımda bile düşünüyorum acaba tekrar hazırlanıp odtü ya da itü yü kazansam mı diye
Orası öyle tabiki
eğitim konusunda sıkıntın olursa bana sorabilirsin, daha fazla yardımcı olabilecek biri çok nadir çıkar karşına
Teşekkür ederim :)
bir şey değil :)
ikiside değil
neresi peki?
ikside aynı sayılır
Aselsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar