+1 yılŞu an bırakma aşamasına geldim dostum ben 1 haftadır deniyorum kendimi günde günde 2 paket içiyordum öncelikle sende kendini denemen lazım. sigara içilen ortamlardan uzak dur sigara içen en yakininla birbirinize söz verin bırakma konusunda. En onemlisi bugün alacağın paket son paranla aldığına inandır kendini yani baska sigara alacak paran yokmuş gibi davranman gerek ben yaptım sigara icmedigim zamanlar sinirli ve beyinde biraz baskı oluşuyor bunu da kendini baska seylere vererek atlatabilirsin. Allah yardımcın olsun kolay değil
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim bir arkadaşımla iddiaya girdik bakalım sonuç ne olacak :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılGünde 2 paket içerken bıraktım kardeşim.. Bırakalıda 2 yılı bulacak.. İlaçla sakızla ve bırakma şansı görmüyorum ben.. Zihinsel olarak bırakmalısın.. Bu hazırlıgının iyi yapılması gereken bir süreç.. Bırakmadan önce uzun uzun düşünülmeli..
16 Yorumla- +1 yıl
haklısın ne zamandır düşünüyorum yarın uygulayacağım her ne kadar zorlansam da içmeyeceğim kararlıyım bu sefer teşekkür ederim yorumun için.
- +1 yıl
Kardeşim bazı önerilerim var sana.. Ben bırakırken yapmıştım.. Yarın bırakma bence önce üzerine uzun uzun düşün.. Bir kağıt al, bırakırsan hayatında Ne gibi değişiklikler olacak onları yaz.. Önce iyi değişiklikleri sonra kötü.. Sigarayı bıraktığın andan itibaren büyük bir boşluk hissi oluşacak.. Fakat sunu bilki biz sigara içerek gelmedik bu hayata.. İçmeden önce hayatımızda biryeri yoktu... Tıpkı şiddetli bir aşk yaşayıp ayrılmak gibi.. Yokluk hissi insanı yer bitirir baslarda ama zamanla bu azalır.. Sabır sabır sabır.. Seni kimse Anlamaz.. Sinirini gerginliğini.. Bırakırsan yazmak istersen yaz hergün.. Herzaman destege acıgım😉
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten deneyeceğim bunları arada rahatsız ederim artık senide :)
- +1 yıl
Rica ederim, Allah yardımcın olsun..
- +1 yıl
Teşekkürler şimdiden başlayayım yazmaya yarında uygulayayım :)
+1 yılBen hic denemedim bile ama teyzem cok iciyordu bir ara, azalta azalta birakti. Diyelim ki günde 1 paket iciyorsun, bunu yarim pakete indir, bir süre sonra daha da azalt... günde 1 sigaraya düsene kadar sonra gün asiri falan, alisir bünyen sen yeter ki iste ve birakmaya calis :) zararlarini da gözönünde bulundurmalisin hep, cigerlerin dislerin cildin sagligin icin bir zehir bu umarim en kisa zamanda birakirsin, kolay gelsin :)
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim denedim böyle ama olmuyor en iyisi kökten bırakmak :)
- +1 yıl
Hmm kökten birakmak daha zor diye düsündüm ama bu yöntem faydali olmadiysa öyle dene bakalim umarim basarili olursun :)
- +1 yıl
Umarım bırakmam gerekiyor sağlık problemleri filan çıktı ve sigarada tetikliyor başka çarem yok :)
- +1 yıl
Öyle mi gecmis olsun, sagligin icin birakmak zorundasin o zaman simdi olmasa bile ilerde daha büyük ciddi sorunlarla karsilasabilirsin yazik olur, Allah saglik ve irade gücü versin kurtul su zehirden :)
- +1 yıl
Amin çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler :)
- +1 yıl
Iyi geceler :)
+1 yılKesinlikle faydası yok. En etkili olan shampix i kullandım 130 lira verip sadece 1 ay işe yaradı sonra daha fazla içmeye başladım. Oyüzden bırakma derim ben. Hem sıgara çöl güzel bir şey. Ve astımım olduğu halde kullanıyorum sürekli nefes darlığı çekiyorum ama bırakamam yani çok seviyorum :)
13 Yorumla- +1 yıl
Sağlık sorunu çıktı bende de kan değerlerim ile ilgili bırakmam şart lütfen böyle şeyler söyleme :)
- +1 yıl
Shampix kullan ama devam paketini almayı unutma :) ben 1 tanesini kullandım ondan tekrar başladım. Ama shampix kesin çözüm verir devam paketi olursa
- +1 yıl
Ilk hiçbir şey kullanmadan deneyeceğim olmazsa artık en son çare alırım teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yıl1 aydır azaltarak bırakıcam diyip hiç çaba göstermedim sonra baktım ki fazla içiyorum kafama esti birden paketi alıp çöpe attım 4 gündürde içmedim ilk 2 gün işkence gibiydi ama sanki artık aklımdan çıkıyo gibi :D
12 Yorumla- +1 yıl
azaltarak olmuyor dediğin gibi bende denedim olmadı :) yarın deneyeceğim ne kadar zorlanırsam da içmeyeceğim , inşallah bir daha içmezsin :)
- 15 Yorumla
- +1 yıl
böyle olmadan bırakmam lazım :)
- +1 yıl
şans dileyebilirsin :):)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
+1 yılKardeşim yapman gereken tek şey dua etmek ve nefsi terbiye etmektir. Eğer sen samimi bir şekilde ibadet yaparsan nefsi terbiye edersin ve kalp gözün ferahlar gevşer. Açılmaya başlar ve dünya hayatındaki lezzetlerin geçici olduğunu anlarsın. Ve öyle bir tiksinirsin ki sigaradan. İşe yarıyor emin ol.
20 Yorumlaben kendi kendime ertesi gun sigara icmicem dedim paket almadim biraktim 1 hafta zorlandim ama biraktim sonucta sonra bir takim skntilar oldu yine sigaraya sigindik :) ama oncelik senin katat vermende kardesim
13 Yorumla- +1 yıl
haklısın yarından itibaren bende bırakıyorum kafaya koydum :)
- +1 yıl
ilk önce bırakayım da başlamam herhalde :):) teşekkür ederim :)
+1 yılHayatında stresin en az olduğu dönemde zart diye keseceksin içmeyi. Hipnoz terapileri, nikotin sakızları falan hikaye geliyor bana. Asıl mesele irade. Gerekirse sabaha kadar paket paket çekirdek çitleyeceksin ama içmeyeceksin. Gittikçe artacak direncin zaten. 2.5 sene içip bıraktım ama sağlam olduğum dönemlerdi şanslıyım o yüzden.
10 Yorumla
+1 yılbir ara 2 ay kadar kullandım ama zevk için değil o zehri içime çekip ölüme biraz daha yaklaşmak için... babam farketti hiç sigara içmeyen babam yaktı sigarayı geçti karşıma bana da yaktırttı... sonra bir kızdı bir kızdı... bir daha elime almadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kendine sevebileceğin birisini bul. O da seni sevsin tabiki ve birbirinize söz verin bırakacağız diye. Yanında destekçi olunca çok kolay oluyor. Ben öyle yaptım
19 Yorumla- +1 yıl
Zor işler bunlar :)
Cevap sahibi+1 yılGel bıraktırmayım:D
- +1 yıl
Anlamadım :)
Cevap sahibi+1 yılTekrar başladım ben dedemi çok severdim o vefat edince bende geri başladım sigaraya. Gel beraber bırakalım
- +1 yıl
Tamam nasıl olacak peki :)
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle birbirimizin muhabbetlerinin hoşumuza gitmesi gerek. Bunun haricinde çok iyi bir arkadaş olabilirsek beraber rahatça bırakabiliriz :) Sevgili olmaya gerek yok hem insan tanımadığı bir insana derdini rahatça anlatabilir. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Yani haklısın tamam deneyelim :) kaybeden ne alacak peki buda önemli :P :)
Cevap sahibi+1 yılOnu konuşuruz daha :D
- +1 yıl
Tamam :) mesaj at istersen
icende öldü icmeyende bosver canin istiyosa ic gitsin, raki icenler öldüde su icenler ölmedimi..
19 Yorumla- +1 yıl
sağlık problemi çıktı kardeşim bırakmam lazım tetikliyormuş sigara.
- +1 yıl
Aranan cevap ;)
- +1 yıl
hmm dostum saglik herseyden once geliyo haklisin tabi, ama sigarada cok iyi bee ozendirmek gibi olmasin hep gideri var sabahlari kahve icerken yemekten once yemekten sonra muhabbet ederken dertliyken sinirliyken gulup eylenirken icki icerken sarki dinlerken sevgiliyle beraberken seks den once seks den sonra yaw gideri varda var :-)
- +1 yıl
bırakacak bir insana söylenir mi bunlar içimdeki isteği yok ettin resmen :)
- +1 yıl
Haha benim yerime de iç bir tane :)
- +1 yıl
olur dostum siradaki sigara butun sigarayi birakmis olan arkadaslara gelsin :-) bakalim kac sene yasicaksiniz uyaniklar sizi cok da seviyonuz caninizi saglikli yasam felsefesi hiiii sonunda ayni yerde buluscaz dostlar ilahi adalet bicagi hepimize degcek kimimizi kesecek kimimizi es gececek o yuzden rahat olun :-) durmak yok yola devam
- +1 yıl
:):)
+1 yılbide yarıda bırakıp içiyorlar poh gibi kokuyor lan :D sen poh bırakırsın :D asdasd
Vuhhuu119 Yorumla- +1 yıl
neden böyle dedin ki şimdi kalbimi kırdın :)
- +1 yıl
gaz vereyim belki bırakırsın diye şey ettim kanka :D
- +1 yıl
bugün denedim ama olmadı bakalım yarında deneyeceğim kardeşim kurtulmam gerek sağlık sorunu çıktı :)
- +1 yıl
neyin var ölecen mi yoksa :( :D
- +1 yıl
kan değerlerim de bir düzensizlik varmış sigarada bunu tetikliyormuş işte bilmiyorum sayılı günlerim kalmış olabilir :):)
- +1 yıl
ALLAH korusun lan manyak :)
- +1 yıl
bir şey olmaz ya kurtulursun benden :D
- +1 yıl
yok lan :D
- +1 yıl
duygulandırdın lan beni ağlayacağım :):)
- +1 yıl
yok lan'a ağlıyorsan b*k lan desem ne olurdu acaba (saçmaladım mı -Hayır ) :D asdasd
- +1 yıl
uykun gelmiş senin kardeşim anlaşılan haha :)
- +1 yıl
seni burada rencide etmek istemiyorum :D
- +1 yıl
seviliyorsun kardeşim sakın yapma :):)
- +1 yıl
tamam tamam acıdım sende gardaş :
- +1 yıl
teşekkür ederim bu iyiliğini unutmayacağım :):)
- +1 yıl
mütevazi olmana gerek yok lan :D mutlu saygılı aile görünümümü yapıyorsun :D
- +1 yıl
Ayıp ayıp böyle şeyler yakışmıyor sana :)
- +1 yıl
çokta yakışıyor D:
- +1 yıl
sakızlar bantlar filan hikaye kafada bitmesi lazım (mış)..
Bende hâlâ bırakamadım =)11 Yorumla- +1 yıl
öyle aslında ama irade olmayınca zor insanda bunlara sarılıyor maalesef :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir yöntemini bulursan banada söyle bende birakamiyorum
14 Yorumla- +1 yıl
tamam söylerim :)
Cevap sahibi+1 yıltamam tskler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Öncelikle tebrik ederim inşallah başarırsın başarırızzz bende son zamandır çok kafaya takiyorum bırakmak istiyorum ve cok bağımlısıyim ama araştır araştır allen caar diye bir yöntem buldum filmini izleyip kitabını okudun çok işe yaradı tavsiye ederim.
00 Yorumlaben her gece bırakıp sabah başlıyorum, onu haricinde sigarayı bırakmak istemek gerekir.. genelde insanlar sigarayı bırakmak istemedikleri için bırakamazlar..
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bırakacağım ama kesin karar verdim bu sefer :)
irade değil bu başka şey önce sigaranın stresini azalttığı ya da iyi geldiği düşüncesini sil beyninden
10 Yorumla
+1 yılDeneme aşamasındayım :D
212 Yorumla- +1 yıl
kaç gün oldu peki :)
- +1 yıl
2-3 hafta oldu ama bugün yine içtim
- +1 yıl
3 hafta dayansam bir daha hiç içmem yazık etmişsin :):)
- +1 yıl
Ya EVDEYKEN hiç aklıma gelmio da dısarı cıkıp arkadaşlarla muhabbete baslayınca gidio
- +1 yıl
bende de aynısı oluyor evde pek içmem ama dışarıda acısını çıkarıyorum :)
- +1 yıl
Aynen bazen sırf rahat sigara içmek için evden dısarı cıkıyorum
- +1 yıl
bırak bırak çok zararlı :)
- +1 yıl
Sende bırak
- +1 yıl
yarından sonra içmiyorum :)
- +1 yıl
bırakabildin mi :)
- +1 yıl
Yani 2-3gün içmiyorum arada tek içiom elimdeki paket bitince inşallah onu da bırakcam
- +1 yıl
benim deneme yalan oldu :)
Bırakıyorum dedim ve bıraktım çok kolay oldu
15 Yorumla- +1 yıl
ne kadardır içmiyorsun peki kardeşim?
- +1 yıl
helal olsun yarın daha içmeyeceğim kafaya koydum bende inşallah bırakabilirim :)
- +1 yıl
deneyeceğim teşekkür ederim.
başlamadım ki bırakayım :P :D
113 Yorumla- +1 yıl
en güzeli başladığım güne lanet ediyorum :)
- +1 yıl
öyle kesinlikle :) teşekkürler çok iyi geldi şarkı :):)
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Bir konu hakkında fikrini alabilir miyim :)
- +1 yıl
2 dk mesaj at daha sonra engellersin bir şey göstereceğim :)
- +1 yıl
Buraya sığmaz :) bir şey yazmıştım fikrini alacaktım neyse teşekkür ederim yinede :)
- +1 yıl
Ben bıraktım. az bir süre oldu
13 Yorumla- +1 yıl
peki kullandın mı kardeşim nikotin sakızı filan yoksa direk bıraktın mı?
- +1 yıl
yarın deneyeceğim sağlık problemleri filan çıktı kan değerlerim de kesin bırakmam lazım lanet olası sigarayı :) teşekkür ederim
ben direk bıraktım. içmiyorum 1 aydır falan
13 Yorumla- +1 yıl
bugün denedim fakat dayanamadım :) sakız filan varmış acaba faydalı olur mu?
- +1 yıl
deneyeyim o zaman teşekkür ederim :)
daha baslamak nasıp olmadı kanks
11 Yorumla- +1 yıl
en iyisi başladığım güne lanet ediyorum :)
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. 4gün sonra bırakıyom
19 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı :)
- +1 yıl
bende yarın deneyeceğim tutarsa ben anlatırım sana :)
- +1 yıl
evden dışarı çıkmayacağım 1 hafta bırakırım herhalde böyle :D
- +1 yıl
teşekkür ederim sende bırakırsın inşallah kurtulmak gerek lanet şeyden :D
- +1 yıl
+1 yılben bıraktım
13 Yorumla- +1 yıl
birden mi bıraktınız yoksa nikotin sakızı gibi şeyler kullanarak mı?
- +1 yıl
yoo her aksam eve gırerken bırakıyorum oaketı odanıun gırısıne sabaha kadar ıcmıyorum sabah yıne baslıyorum
- +1 yıl
oda güzel :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne