birtakım şeyler üst üste geldi ne yapacağımı bilmiyorum
Sağlık problemi yaşıyorum ve ailem yalnız bırakıyor beni
Anlatacak kimsem yok ve korkuyorum
Sağlık problemi yaşıyorum ve ailem yalnız bırakıyor beni
Anlatacak kimsem yok ve korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah şifa versin bedenine de ruhuna da ferahlık sıhhar huzur versin sen de bize dua et
Amin cümlemize inşallah ederim
Ne gibi sorunun var
Uzun zamandır yalnızım ve kendimi kötü hissediyorum
Yani arkadaşım bile yok oyle düşün ve bu süre zarfında çeşitli problemler ile karşı karşıya kaldım artik nasil bir sınava tabii tutuluyorsam
Ve ailem bile bisi olmaz geçer dedi
Ama ben korkuyorum
Affına sığınarak diyorjm bunları
Makat kısmında bir kaç once çatlak vardı ve bu büyük abdestin sertleşmesi ile olan bir durum ve bu tekrarlanıyor ara ara ve o çatlak tekrar acımaya başladı agri yapti ve sonrasında büyük abteste kan gördüm ve bu beni endişelendirdi
Hayatta Başarısızlık ile sınanıyorum istediğim şeyler olmuyor ask olsun arkadaş olsun
Ailem olsun ben bir çıkış kapısı aradıkça kapılar kapanıyor cok fazla yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum
O kadar yalnız kaldım ki gerçekten bir derdim var diye arayacağım kimsem yok
Ailem dahil buna az evvel anneme söyledim napim hastaneye git dedi
O kadar cok fazla yoruldum ki anlatamam nefes almakta zorlanıyorum
😭😭😭😭😭
Ya saçmalama herkesin sinandigi durumlar farklıdır.
İşte sıvı şeyler fazla tuketmen lazım her gün bir kaşık zeytinyağı iç.
Tuvalette çok fazla kalma ıkınma.
Yediğin şeylere dikkat et sert kuru şeyler yeme.
Bir süre böyle devam et düzelir
Elbette kimsenin acısını hafif görmüyorum
Ben sadece üst üste gelmesinden yoruldum ne isteniyor benden bir bilsem ona gore hareket ederim yemin ederim gerçekten öğrenmek istiyorum
Hani Şu an sana anlatıyorum ya onun gibi bisi olsa allah bana bir yol gösterse sadece ama o sadece benden hep sevdiklerimi aldı
Zorladı ona kırgınım bana yakın olan Rabbım boyle sahipsiz bırakmazdı azıcık yüzümü güldürse keşke
Olur söylediklerini dikkate alacağım teşekkür ederim umarım dediğin gibi düzelir korkum var çünkü ve yarın gidicem hastaneye ne olur ne olmaz baksınlar
Geçmiş olsunn
Teşekkür ederim
kimsen mi yok. zorlasan bulursun sanki