1 ay

Hastanede bayılacak haldeyken kimse neden bana sıra vermedi, insanlar ne ara bu kadar duyarsızlaştı?

Dün gece hastaneye gitmiştim, başım dönüyordu üzerimde duramıyor, sürekli yerde yatacak gibiydim. Sırayı bekleyelim dedim, gittim oturdum koltukta. O esnada annem geldi kolumu tuttu, sen hastasın gel dedi. Diğer koltukta oturan kadın ise, sıranızı bekleyin en arka yere geçin dedi. Annem de ona kızdı, kolumdan tutup beni triaj odasının kapısına kadar getirdi. O sırada bir erkek önümüze geçti, diğer 3 kadın geldi. Annem de onlara, ne yapıyorsunuz siz, görmüyor musunuz kız hasta dedi.. İnsanlarda sıra vermiyoruz dedi. Annem de kızdı, üzerinde duramıyor görmüyor musunuz kız ne halde dedi. O esnada oradaki yetkili beni muayene etmişti, tansiyon bakıldı. Gittim sıra aldım, doktor kapısının önünde bekledim, kimse sıra vermedi, git sıranı bekle dedi.. Daha sonra kadın doktor beni muayene etmişti, müşahede odasında serum takıldı.

Başım dönüyordu, üzerimde duramıyordum, kimse bana sıra vermedi. Kimsede acıma duygusu, insanlık zerre kadar kalmamış. Üstümde durmuyorum, git sıranı bekle diyor. İnsanlar ne ara bu kadar zalim ve duyarsız, katı kalpli, düşüncesiz, bencil oldu.. Baygındım zaten.

Güncellemeler
1 ay
Kadın doktor beni muayene etmişti 3 saat müşahede odasında yattım. ikinci serum takılacaktı 500 ml ben iyiyim dedim taburcu oldum. burnu tıkanan acile koşuyor saçı kırılan hastaneye koşuyor birde dik dik bakıyor insana birde kavga çıkarıyor devletin hastanesinde.
Güncellemeler
1 ay
saçı kırılan bile acile koşuyor ne boş konuşuyorsun tipik Sivaslı
Devlet orayı da kontaj yaptı
Burnu tıkanan acile koşuyor saçı yıpranan acile koşuyor sapasağlam dim dik ayakta duruyor.
Hastanede bayılacak haldeyken kimse neden bana sıra vermedi, insanlar ne ara bu kadar duyarsızlaştı?