Devlet orayı da kontaj yaptı
Burnu tıkanan acile koşuyor saçı yıpranan acile koşuyor sapasağlam dim dik ayakta duruyor.
Dün gece hastaneye gitmiştim, başım dönüyordu üzerimde duramıyor, sürekli yerde yatacak gibiydim. Sırayı bekleyelim dedim, gittim oturdum koltukta. O esnada annem geldi kolumu tuttu, sen hastasın gel dedi. Diğer koltukta oturan kadın ise, sıranızı bekleyin en arka yere geçin dedi. Annem de ona kızdı, kolumdan tutup beni triaj odasının kapısına kadar getirdi. O sırada bir erkek önümüze geçti, diğer 3 kadın geldi. Annem de onlara, ne yapıyorsunuz siz, görmüyor musunuz kız hasta dedi.. İnsanlarda sıra vermiyoruz dedi. Annem de kızdı, üzerinde duramıyor görmüyor musunuz kız ne halde dedi. O esnada oradaki yetkili beni muayene etmişti, tansiyon bakıldı. Gittim sıra aldım, doktor kapısının önünde bekledim, kimse sıra vermedi, git sıranı bekle dedi.. Daha sonra kadın doktor beni muayene etmişti, müşahede odasında serum takıldı.
Başım dönüyordu, üzerimde duramıyordum, kimse bana sıra vermedi. Kimsede acıma duygusu, insanlık zerre kadar kalmamış. Üstümde durmuyorum, git sıranı bekle diyor. İnsanlar ne ara bu kadar zalim ve duyarsız, katı kalpli, düşüncesiz, bencil oldu.. Baygındım zaten.
Annen yaygara kopup kirmizi alana aldıracakti seni ben oyle yaptim inlettim hastaneyi çocuğum 32 günlük ölüyordu kucağımda hâlâ bana gelmis siraniza geçin diyorlardi ben o gün nasil katil olmadim şaşırıyorum
Geçmiş olsun
Acileti onlara öncelik verilmeli
baygınım üzerimde durmuyordum kimse sıra vermedi git sıranı bekle dedi
Aciliyeti olanlara öncelik verilmeli
Veriliyor merak etmeyin doktorun odasina daldım ben
Annem o iki kadına kızdı kadınlarda bize dik dik baktı
Git sıranı bekle diyor
Kırmızı Sarı Yeşil alan öncesinde triaj odası var önce orada sıra alıyorsun hem orada kimse sıra vermedi hemde doktor kapısının önünde.. annem kolumdan tuttu sonra kadın doktor beni muayene etmişti..
Burnu tıkanan acile koşuyor saçı yıpranan acile geliyor kaşına makyaj yapan acile geliyor sapa sağlam dim dik ayakta duruyor
Triaj da olsa üzerinde durmayan birisine öncelik verilmeli
Hepsi de dim dik ayakta duruyor
ben baygındım üzerimde durmuyorum
Devletin doktoruna saldırıyor birde bu tip insanlar
Burnu tıkanan acile geliyor saçı yıpranan acile geliyor tırnağı uzamayan acile geliyor dim dik ayakta duruyor..
Çok teşekkür ediyorum 😊😊
Serum takıldı 3 saat müşahede odasında kaldım
Herkes çok bencil yazık ya
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu okurken içimiz acıdı. O kadar kötü hissederken, insanların bu kadar duyarsız kalması gerçekten çok yıpratıcı bir deneyim olmuştur. Bazen kalabalıklar içindeki her birey, kendi telaşında öyle kayboluyor ki, çevresindeki acıyı görmekte zorlanıyor. Bu, günümüzün derin bir problemi gibi geliyor bize. Umarım şimdi daha iyisindir ve sağlığına kavuşmuşsundur. 🙏🏻😔
Cevap
1Cevap
Sırayı insanların acı eşiğine göre vermiyorlar diğerlerinin senden daha iyi durumda olduğuns nasıl karar verdin insanlar ne ara bu kadar bencil oldu?
Acilde o kadar çok bosuna yer işgal eden insanlar varki akliniz durur.. buna acil bir çözüm gelmeli
Hepsi benden sağlam dik dik ayakta duruyor ben üzerimde durmuyorum baygınım
@inciitanesiii kırmızı yeşil sarı alanlar bunun için değilmi
@inciitanesiii hepsi ayakta duruyor ben üzerimde durmuyorum baygındım kadın doktor bana baktı
Okuduğunu anlama sıkıntın mı var triaj yerinde kimse sıra vermedi ne boş konuşuyorsun
Yazdığım yorum bu son yazdığınız yorumada cevap dışsrdan dik durabilir insan ama senden daha acil olmadığına sen karar veremezsin
Ben özele gidiyorum sizin gibi insanlarla o hasta halimde muhatap olmamak için sıranızı takip edin insanlara saygı duyun dileklerimle
Üstümde durmuyorum öncelik benim dir daha okuduğunu anlamamışsın sizin gibiler hastaneyi meşgul ediyor
Kapidaki o çok bilmiş sekreter dicem cocugum ölüyor kanamasi var diyorum goz ucuyla bakip sari alana aliyor ve sira bekliyoruz anlamiyolar anlamiyolar ya da cok alışmışlar umursamıyorlar
@inciitanesiii kırmızı acil sarı alan öncesinde triaj odası var şuna bak bunun gibiler boşuna hastaneye geliyor
@inciitanesiii bu tipler böyledir kendi kusurunu karşısındaki insanda görür yazdığını okumuyosun anlamıyorsun diye
Ben de bıraktım o günden beri sağlık sigortası iyi ki var ozele gidiyorum adam gibi muamele görüyorum
@inciitanesiii devlet ile çok alakalı değil insanlar çok kötü
kimsede insanlık yok üzerimde durmuyorum git sıranı bekle diyor
@inciitanesiii sapasağlam dim dik ayakta duran burnu tıkanan bile acile geliyor
saçı yıpranan da geliyor
gelmişsin bunu diyorsun onlar senden iyi değil diye
burnu tıkanan acile koşuyor başı ağrıyan acile geliyor.
@inciitanesiii onlar senden iyi değil demiş
Burnu tıkanan acile geliyor saçı yıpranan acile geliyor
Ben baygındım üzerimde durmuyorum
Tipik Sivaslı burnu tıkanan acile koşuyor ne diyorsun sen , o yüzden mi bana serum takıldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?