Hastanede bayılınca, neden hiç kimse beni yerden kaldırmadı ve doktor çağırmadı. Sebebi nedir?

Geçen ay hastaneye gitmiştim, yanımda annem vardı. Başım o an dönüyordu ayakta duramıyorum her saniye yere düşüyorum. Annem oradaki adamlardan sıra istedi çok hasta dedi yinede kimse sırasını bana vermedi. Orada yere oturdum sıranın olduğu yerde. Bu seferde ' buraya oturma kalk git' dedi. Sonra sıra bana gelince tansiyonuma bakıldı tansiyonum 90/60, vücut sıcaklığım 36.8 çıkmıştı. Az yürüdüm oturma yerinde uzandım o an başım daha çok dönüyordu. Annem de sıra alıyordu. Ben de o an sırt üstü yere düştüm bayıldım. Kendim de değildim,

Beni koltuklu sedyeye aldı annem. Hızlıca müşahede odasına getirdi. Erkek doktor vardı bende sedyede sırt üstü uzanmıştım. O an baygındım. Bana hemen serum takıldı zaten bayılmıştım

Neden oradaki insanlar beni yerden kaldırmadı, ve ben bayılınca doktoru çağırmadı. Birde o 3 kişi erkek, bana sıra vermedi. Ayakta zor Duruyorum. Bayılmıştım kimse yardım bile çağırmadı. Hiç kimse yardımcı olmadı

Sizce neden kimse yardım çağırmadı?

Hastanede bayılınca, neden hiç kimse beni yerden kaldırmadı ve doktor çağırmadı. Sebebi nedir?