Koltuk altı burası ikisinde de aynı anda aynı şekilde çıktı doktor Mantar dedi 3 4 tane mantar ilacı kullandım hap sprey krem ama hiç biri geçirmedi bu neeeeeee ( kıla tüye bakmayın aylardır ağda yapamıyorum bu şey yüzünden) nasıl geçecek bu
al işte böyle *mcık beyinlilere yardımcı olmaya çalışıyoruz vaktimizden ayırıp. Umarım nadir bulunan bir herpes olmuşsunuzdur da ilacı yoktur diyeyim o zaman. o kolunuzu da g. tünüze sokarsınız sonrasında
Muhabbete güldüm özür dilerim 😂😂 belli ki cevaplayan ciddi şekilde sormuş ama işte burası yanlış anlaşılmaya müsait bir yer. Kimsayalla çok ugrastıgımda parmak aralarım böyle oluyordu beklazon krem birkaç sürüşte geçiriyordu uzun zamandır da olmuyor. Mantar değilse egzama tarzı bişey olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
git bi vitamin neyim al spor vs yap. bağışıklıgını artır. bagısıklık boktan olmasa mantarlar kendini göstermez.
Bütün vitaminlerim normal baktırdım ve 6 aydır düzenli spor yapıyorum haftada 3 gün
hee sen de inandın yani normal olduguna
Kullandığın ağda kılları yolarken deriyede zarar vermiş gibi duruyor.. ya da alerjikte olabilir.. alerji doktoruna git mantar pişik gibi görünmüyor
Ağdayla alakalı değil yıllardır ağda yapıyorum sorun olmadı deodorant değiştim o yaptı muhtemelen
Mantar değil dediğim gibi alerjik tepki vermiş tenin
dedorant sıkmalı ya da sürmeli çok kullanıyorsan zarar vermiş olabilir bi süre nemlendirici krem kullanmayı dene sadece
Deri altında kıl dönmesi ve apse oluşmuş olabilir ağda sonrası kıl dönmeleri çok oluyor bir cerraha görünmeni tavsiye ederim
Hormonal bir şey de olabilir. Yediğin şeyler de dokunuyor olabilir
partnerinin dil ve başka bir uzvuyla oraya teması oldu mu? ve başka yerinizde var mı?
Kolumu g°tüne soktum onun ondan olmuş olabilir mi
al işte böyle *mcık beyinlilere yardımcı olmaya çalışıyoruz vaktimizden ayırıp. Umarım nadir bulunan bir herpes olmuşsunuzdur da ilacı yoktur diyeyim o zaman. o kolunuzu da g. tünüze sokarsınız sonrasında
Ulan sîkko her boku yarrreaaa bağlamayın o zaman
ya anasının g, tünden fırlamış homo erectus sebeplerini bilmeden nerden bilelim off kezbanlarla uğraşmak tüm enerjimi çekiyor yeminle.
Muhabbete güldüm özür dilerim 😂😂 belli ki cevaplayan ciddi şekilde sormuş ama işte burası yanlış anlaşılmaya müsait bir yer. Kimsayalla çok ugrastıgımda parmak aralarım böyle oluyordu beklazon krem birkaç sürüşte geçiriyordu uzun zamandır da olmuyor. Mantar değilse egzama tarzı bişey olabilir
Sizin aksinize ben çok sinirlendim aslında
Yani biraz ağır bi tepki
Sürtünme izine benziyor koltuk altlarını havalandiracak şekilde davran geçer belki
Sürtünme izi falan değil öyle olsa geçerdi bu kabuklu sertleşen bişey
Bu iğrenç görseli niye gördük lan gece gece
Gayet insani bişey hep estetik şeyler görecek değilsiniz hayatın gerçekleri bunlar
İnternete bu gerçekleri görmek için para vermiyorum
Ama ben sorunlarımı çözmek için para veriyorum o yüzden gerekirse basurum çıksa onu da çeker atarım okeyyyyy?
Pişik mi olmuş
Yok pişik değil sert ve kabuklu aylardır duran bişey asla geçmiyor
Acıyor ya da yanıyor mu
Yanma ve kaşıntı var
Döküntü, pullanma oluyor mu yoksa hep böyle mi
Oluyor evet
Enzimlere baktır, özellikle troid. Böbrek üstü bezlerin çalışmasına da baksınlar. Bence bu durum deri hastalığı değil.
Sefazin iğne vurdur geçer
Sağlık ocağı yapar mı randevu yokkkk delircem hastanelerde
Yapar sağlık ocağı doktoru yazar al git hemşire vurur
Yarın ilk iş gidicem çok sağol ya
Geçmiş olsun
Bikini bölgendemı böyle