Herkes hayatında 1 2 kez hastanede yatmış ben niye hiç yatmadım lâ bende tatmak isterim o duyguyu
3 ay
Herkes hayatında 1 2 kez hastanede yatmış ben niye hiç yatmadım lâ bende tatmak isterim o duyguyu
Tatma valla. Ne hijyenik ne de düzgün yemekleri var. En son hastane yemeği yediğimde acillik oldum. Alay eder gibi bozuk ve çürümüş şeyleri koyuyorlar. Bunu da Ankara şehir hastanesinde gördüm. Mazallah banyosunda yıkanmak zorunda kalırsan birinden Domestos getirmesini de iste ve refakatçi de evden eski, çöpe atılabilecek bir çarşaf getirsin ya da ucuz bir çarşaf alsın.
Ya bilmiyorum sadece tatmak ıstedım o duyguyu atıyorum mesela ufak bı kanda enfeksıyondan bende cıddı şey olsun istemem zaten
Ciddi bir şey olmadığı sürece tadamazsın. Acilde gecelik yattığım olmuştu birkaç kez. Başka insanların hasta nefesleri oranın kokusunu ve havasını bile değiştiriyor. Azıcık bir sorunun varsa bile daha çok hasta oluyorsun.
Ama nedense istiyorum yaa
Cevap
7Cevap
2 ay yattim bir de ameliyat gecirdim hayatimda korkularimdan ikisiydi yaşadım
Manyak mısın wk
Biz burada ölmemeye çalışıyoruz, kız hissini yaşamak istiyorum.
Nolcak abı sadece yaşamak ısyerım dedim
Kim dedi herkes yatmış diye?
Çevremdeki herkes
Ya bilmiyorum sadece tatmak ıstedım o duyguyu atıyorum mesela ufak bı kanda enfeksıyondan bende cıddı şey olsun istemem zaten
Ne amelıyatı olcaz bı durum yok ortada
Hyr hastanede yatayım yanı en azından
Kolunu kır da yat o zaman
Yok canım çekmek istemem onun acısını
Hiç iyi yer değil emin ol. boş ver hastane yerine 5 yıldızlı otelde yatmayı istesene saftirik
Tatmak istediği duyguya bak ya
İstiyorum napayım
Yatıralım o zaman seni
Olur
Mal mısın aq nasıl yatırıcam tövbe
Doğumda yat diğer şekilde iyi değil
Tabiki normal bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?