Hastaydim kimse bilmiyordu o yuzden beni psikolojisi bozuk olarak algilayip uzak durdular dun acikladim iyi yaptim mi?

Aylarca midemle ilgili sorunjm vardi istem disi kusuyordum herseyi bazen ictigim suyu bile bu sureci kendi basima atlattim aileme bile soylemedim aç sekilde uyuyordum kusmaktan korktugum icin kan kusuyordum vs doktora gidiyordum ama besinsiz kaldigin icin ve kimseyle konusmadigim icin icime atiyordum bunalima girmistim durup durup agliyordum melankolik olmustum agrasiflesmistim durduk yere sorun yokken isi birakmak istedigimi soyluyordum patronuma ve surekli intiharla ilgili yazilar paylasiyordum vs ruhen bedenen bitiktim ama şu an toparlandim sagligim yerinde 1 hafta karnim tok sekilde uyuyorum kusmadan ve bu cok guzel bir sey o yuzden simdi daha saglikli dusunuyorum ama o zaman benim kotu surecten gectigimi kimse bilmedigi icin benim ani duygusal gecislerimi felan anlamsiz bulup sirtini donmustu herkes bana dun yoneticime saglik konusunda yasadigim sikıntilari soyledim Şu an iyi oldugumu felan ozurdiledi benden
Hastaydim kimse bilmiyordu o yuzden beni psikolojisi bozuk olarak algilayip uzak durdular dun acikladim iyi yaptim mi?