Gittikçe ruh dengem psikolojim mi ne haltsa bozuluyor.
İnsanlar beni dışladıkça daha kötü oluyorum..
Ben napiyim ya?
İnsanlar beni dışladıkça daha kötü oluyorum..
Ben napiyim ya?
Eskiden cok guzel eglenceli bir arkadas ortamim vardi eglenir gezer tozar hep mutlu olurdum sonra dan psikolojim cok degisti asosyal alkol icerek mutlu olan kendi kendine konusan biri oldum psikolojik destek aliyorum sende al ilerde benim gibi olma dusun can sıkıntısından buraya giriyorum asosyal oldugum icin
İlaç kullanmak istemiyorum :(
psikolog ilac vermiyor ama ben psikiyatriye gittim ilac kullaniyorum bana sordugu soru ilk basta ismini soyleyen birileri duyuyomusun dedi hayir dedim simdi ilactan sonra duyoyorum kullanma zaten
Peki ilaçtan sonra duyduğunu söyledin mi?
Psikiyatriye gitsem ama ilacı almasam anlar mı doktor acaba?
Param yetmez psikoloğa çünkü :(
Pişt
Hayir daha gidemedim doktora calistigim icin ilacimda bitti psiikoloklarin devlet destegiyle olani var onlara git
Tamam. sağol
Zaten ihtiyacın olduğu zamanlar yanında kimse kalmıyor insanın, Olumsuzluklar üst üste geliyor. Zor ama her şeye en baştan başlamanı öneririm sıfırdan. Ancak bu hayatına soktuğun kişilerde daha dikkatli olmalısın...
Başlayamamki. param yok
çoğu insan delirmiş zaten ki ahir zamanda böyle şeyler çok oluyor.
Gerçekten doğa insana iyi geliyor. Seni bu hale ne getirdi yoksa kendiliğinden mi oldun?
Ailem ve okulda yaşadığım dışlanmalar
Aileminde psikolojisi bozuk
Herkes beni dışladı. Kimse destek olmadı
onlardan dolayı sende böyle olmuşsundur. Hayatını kurup ordan ayrılman senin adına iyi olur yoksa onların hastalılarıyla uğraşırsın. İşini bulup düzenini kur sonra istersen evlen, bana sorarsan
Cevap
5Cevap
Net bir sekilde anlatsan belki buradan destek olabilirdik fakat ustu kapali yazmissin.
Al abi bir xanax ye.
Sağolasın kardeşim.
ben gitmem. senden desem?
Sen kimsin
tanırsın
Tanışalım
arada bir cinsellik isticem kabulmu
Hayır
İyi geceler
Peki sen bilirsin. ben sana net oldum kaypak olmadim
sendede olan bir istekten istedim
Geçti mi?