7 senedir antidepresan ilaçlar kullanıyordum ve bu ilaç beni kendimi tanıyamaz hale getirdi. Uyku bozukluğu, sorumsuzca davranışlar, düşünememe, fikrimin olmaması, kafama bir şey takmamam resmen başka bi insan olmuştum evet ilaçsız halimden daha iyi ama en azından çocuklarıma bağırmıyor ve öfke patlamaları, ağlama krizleri, yetersizlik hissi ve anksiyete gibi durumlar daha azdı. Özellikle hiperaktif hallerimden kurtulmam benim için dönüm noktası oldu ama zamanla resmen robot gibi hissetmeye başladım.
Şimdi 5 aydır ilaç kullanmıyorum, birden kestim ve bambaşka bir ruh haline girdim. Kendime çok yabancı hissediyorum, ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Terapi görüyorum, 7. seansım belediyeden. Bana dissosiye olduğumu söyledi. İlaçları bıraktığımı bilmiyor çünkü söylemeye çekindim. Tekrar ilaç kullanmam gerektiğini söylemesinden korkuyorum çünkü bu kez gerçekten anlaşılmak ve normal bir şekilde destek görmek istiyorum.
Kaç psikiyatriye gittiysem kendimi anlatamadım. Kafam çok karışık ve kendimi toparlamakta zorlanıyorum. Çocuklarım olduğu için güçlü durmaya çalışıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Destek alabilecek, beni gerçekten anlayabilecek birini bulamamış gibi hissediyorum. İlaç kullansam ayrı zorlanıyorum kullanmasam ayrı. Benzer şeyler yaşayan veya bu süreçten çıkan oldu mu? Tek başına toparlanmak mümkün mü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer