Sosyal anksiyeteden tamamen kurtulmak mümkün mü ve nasıl kurtulabilirim?
24 gü
Lisede Bir kız vardı ben çok utangıcıyım insanın insanlara konuşamıyorum insanlara merhaba diyemiyorum diyordu ve bir gün ansızın akşam dedi ki ben dedi bundan sonra dedi açılacağım dedi sosyal olacağım dedi ertesi gün sınıfa bir geldi herkese selam veriyor herkesle konuşuyor insanlarla tanışıyor sohbet muhabbet ediyor ve hep öyle kaldı yani kız nasıl yaptı bilmiyorum ama gerçekten bunun çözmenin tek yol iletişim ve insanlarla muhabbet sohbet içerisinde olmak
Onların da senden bi farki olmadığını düşünerek. Biri sana bakinca senin sosyal anksiyeten oldugunu bilmeyecek hatta seni sosyal biri olarak sanabilir çoğu kisi o yuzden bunu kullan yalandan rol yap etrafı gozlemle sosyal insanlar nasil davranıyorsa sen de onlar gibi ol onlar gibi konuş belkide o cok sosyal sandığın kişiler de senin gibidir rol yapıyordur bilemezsin tanıyamazsın
Cevap
4Cevap
Sosyal değil ama farkli versiyonu panik atak, anksiyete ve takıntı ile tam 3 ay savasip yendim. Sadece kaygilarinin ve takintilarinin üzerine git, meditasyon müzikleri açıp yattığında zihni dinlendir. Ve ses kaydı var eftelya nin onu dinle
Anksiyetesi olmayan arkadaşınla takıl haahah benim arkadaş benimle bir araya gelince anksiyete filan unutuyor kız
Bir uzmandan yardım alabilirsin dostum
Varsa çözümü söyleyin
Öldürür tabiki en iyi ihtimalle beyindeki kimyasallar değiştiği için bir süre sonra ya özür kalır ya da şizofreniye gider
Ay pardon
Peglenmen gerek
Antidepresan ve hobiler...
Doktor ve ilaç ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?