merhaba arkadaslar,
kafama takılan bır soru var..1 aydır dıyet yapıyorum aynı zamanda haftada 4 gun spor salonuna gıderek bunu desteklıyorum.1 kıloluk dambıllardan aldım 2 tane evde onlarlada calısıyorum.. ılk ay 4 kılo verdım.. kafama su takılıyor. sımdı ben sabah kahvaltısında 2 dılım ekmek yıyorum 2 dılıım peksımet yanı kızarmıs ekmek.. oglen ve aksam yemegınde hıcbısey yemıyorum. dıyorum kı hıc ekmek yemesem kahvaltı dahıl buna ne olur. cok sorun yasar mıyım? mesela kahvaltıda 2 haslanmıs yumurta peynır domates salatalık vs yesem olur mu? tecrubelerınızı paylasır mısınız?
kafama takılan bır soru var..1 aydır dıyet yapıyorum aynı zamanda haftada 4 gun spor salonuna gıderek bunu desteklıyorum.1 kıloluk dambıllardan aldım 2 tane evde onlarlada calısıyorum.. ılk ay 4 kılo verdım.. kafama su takılıyor. sımdı ben sabah kahvaltısında 2 dılım ekmek yıyorum 2 dılıım peksımet yanı kızarmıs ekmek.. oglen ve aksam yemegınde hıcbısey yemıyorum. dıyorum kı hıc ekmek yemesem kahvaltı dahıl buna ne olur. cok sorun yasar mıyım? mesela kahvaltıda 2 haslanmıs yumurta peynır domates salatalık vs yesem olur mu? tecrubelerınızı paylasır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Diyet sürecinde ekmek tüketmek şart değil, ekmeği tamamı ile hayatınızdan çıkartabilirsiniz.
Ekmek yerine karbonhidrat ve lif kaynağı yulaf ezmesini diyete ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde meyve ve sebzelerinde karbonhidrat kaynağı olduğunu göz önünde bulundurursak ekmek şart demek doğru olmayacaktır.
Tabii karbonhidrat kaynağı tahıllar iyi de bir B vitamini kaynağı olduğu için haftada en az 2 gün beslenmenize eklemek sağlıklı olacaktır. Bu noktada önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Karbonhidrat, yağ, yüzdesi iyi ayarlanmış bir beslenme programına sadık olmalısınız. Her gün aynı saatte aynı şeyleri tüketmelisiniz.
Her gün 2 adet haşlanmış yumurta yemek ağır gelebilir. Yumurtanın sadece beyazını tercih edebilirsiniz. Kilo verme sürecindeyseniz domates tüketirken de aşırıya kaçmamakta fayda var. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa sporu sabahları aç karına yapmanız yağ yakımını hızlandıracaktır.
Sevgilerimle.