2 ay

Sağlıktan anlayanlar ya da bu konu ile ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi detayları okuyun lütfen?

Benim normalde ara ara baş dönmem olur ama etraf değil ben dönerim ve 3-5 saniye sürüp geçerdi ama hayatımda ilk defa bu kadar uzun süreli baş dönmesi yaşadım. Dün sabah saat 11'den bu saate kadar yani 30 saati geçti ama hâlâ baş dönmem geçmedi 30 saati aşan süreden beri baş dönmesi yaşıyorum. Dün sabah uyandım yataktayken problem yoktu ama yataktan kalkınca başladı ve sonra da hiç geçmedi. Etraf dönmüyor sabit fakat ben düşecek gibi oluyorum sarhoş gibiyim, sersemlik var, dönüyor gibiyim ve aynı zamanda dilimde, ağzımda uyuşukluk var. Bugün de geçmeyince acile gittim. Tansiyonum 14'e 9 çıktı. EKG normal. Kan değerlerim normal. Kalp krizi için kan alındı, normal. Beyin için inme ve kanama riski için beyin MR difüzyon ve beyin tomografisi çekildi ve çok şükür ki her şey temiz geldi. Doktor serum taktı ve serumun içinde 3 tane ilaç varmış ama baş dönmesi geçmedi o yüzden ikinci serumu taktı ve 4 tane ilaç koydu ama yine geçmedi. Yani 7 ilaç 2 serum fayda etmedi. Baş dönmesi için hap yazdı içtim ama yine fayda etmedi. Ne yaparsam yapayım dün sabahtan beri dönme geçmiyor. Hareketle daha da artıyor baş dönmesi mesela yürürken, sağa sola dönerken şiddetleniyor. Ve ben boynumu sabit tutuyorum ama gözlerim ile etrafa bakınca özellikle yukarılara bakınca yine şiddetleniyor. Neyden dolayı olabilir bu? Tansiyon, şeker yok. Herhangi bir şeye stres de yapmadım

Sağlıktan anlayanlar ya da bu konu ile ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi detayları okuyun lütfen?