Sağlıktan anlayanlar lütfen detaylar kısmını okusun ne yapacagimi bilmiyorum yol gösterin nolur?

Her şeyi uzun uzun anlatcam detaylı bilgi verebilmek için o yüzden vaktinizi aldığım için öncelikle özür dilerim hakkınızı helal edin. Ben 23 yaşındayım ve benim çocukluğumdan beri bademcik sorunum var hatta geniz eti ameliyatı oldum ama doktor bademcik ameliyatı olma mikroplardan korur dedi fakat benim bademciklerim küçüklüğümden beri hasta olsam da hasta olmasam da sürekli olarak şiş ve kızarık görünüyor. Ayrıca 6 7 seneden beri crp , sedimentasyon ve aso değerim sürekli olarak yüksek çıkıyor. Bu durum bademcikten midir bilmiyorum ama internete crp yüksekliği yazdığım zaman kötü kötü şeyler çıkıyor. Enfeksiyon hastalıklarına gittim , kan tahlilleri yapıldı ve negatif dendi. Tam kan sayıma bakıldı temiz dendi. Karın ultrasonu çektirmek istedim bir şey var mı diye ama karaciğer yağlanması ve dalak büyümesi çıktı. Yağlanma için zayıfla dedi , dalak büyümesi içinde fazla büyük değil hatta hep böylede kalabilir dedi. Bide benim 2019 yılından beri çene hizalarımda lenf bezi şişeleri var. Gittiğim her doktor reaktif olduğunu söyledi. 3 farklı hastaneye gittim ve 4 5 kere ultrason çektirdim. Ve hepside reaktif dedi. Ama bu enfeksiyon değerlerim neden yüksek anlam veremiyorum. Karın ultrasonu temiz , boyunda reaktif nodül , tam kan sayımı temiz , akciğer grafisi temiz , koltuk altında kötü olmayan bi beze var dedi reaktif dedi , meme ultrasonu temiz , karın röntgeni temiz. Benim bağırsak sıkıntım var bu yüzden doktor çölyak testi istedi 3 tanesi negatif 1 tanesi pozitif çıktı. 20 martta endoskopi ve kolonoskopi olcam. Çölyak bu değerleri yükseltir mi? Eğer bunda da sonuç alamazsam romatolojiye gitcem. Ama ben kötü huylu bir şeydir diye korkuyorum Allah korusun öyle bir şey olsaydi , yapilan tahlillerde çıkar mıydı? Karın ultrasonunda falan çıkar mıydı? Hangi kanserde yükselir ki? Ne yapmam lazım benim korkuyorum kötü bir şey olcak diye

Sağlıktan anlayanlar lütfen detaylar kısmını okusun ne yapacagimi bilmiyorum yol gösterin nolur?