Bende sırt ve bel ağrısı var bide bastırdığım zaman çok acıyor. Ayrıca son zamanlarda bel ağrım iyice arttı hatta yanlara doğru bıçak saplanması oluyor bazen ve belimin ortası da çok ağrıyor. Dediğim gibi bide bastırınca acıyor ne olabilir bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sağlık konusunda 857 cevap paylaştı. bel kemiğinde eğrilme olabilir ama çok acıyor diyorsun eğrilme eğer ciddi boyutta değilse çok ağrı yapmaz eğer ciddi boyutta 1 eğrilme yoksa fıtıktan şüphe edilebilir film çektirmeniz gerekli
04 Yorumla
Soran6 ay4 5 yıldan beri bastırınca acıma oluyor fakat son zamanlarda durduk yere olan ağrılarda artış var ve dediğim gibi belimin ortası fena ağrıyor yanlarda da ara ara saplanma oluyor. Ve bazen sırt boyun ağrısıda oluyor hatta bazen bi iş yaptığım zaman mesela oturarak mantı yapmıştım işte o zaman sırtım fena şekilde ağrımıştı ne olabilir bu
Soran6 aySağlıkçı mısınız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
s 6 ayBöbrekler arka tarafa kalıyor ve böbrek ağrısıyla sırt karıştırılıyor doktora görünürsen daha iyi teşhis koyar
02 Yorumla
Soran6 ayİdrarla ilgili bi belirtim yok ama
- 6 ay
İşte doktora görünürsün teşhis koyar idrarına bakar belki diğer organlar sıkıntı yaratıyordur görmeden bilinmez
6 ayFıtık veya skolyoz falan olabilir doktora görün bence
05 Yorumla
Soran6 ayKanser midir ki diye korkuyorum Allah korusun
- 6 ay
Yok artık o kadar abartı düsünmene gerek yok
Soran6 ayİnşallah kötü bir şey değildir
- 6 ay
Yok yok boşuna dert edinmene gerek yok degildir muhtemelen
Soran6 ayİnşallah
Gizli Üye(30-35)6 ayBel de olabilir başka bir şey de ama öncelik fıtık için bakın
03 Yorumla
Soran6 ayKanser olabilir mi ki Allah korusun tabide
Cevap sahibi6 ayYok ya safra kesesi kaynaklı bile olabiliyor örnek
Soran6 ayİnşallah kötü bir şey değildir
Fıtık ağrısından bahsedıyosun gibi
06 Yorumla
Soran6 aySağlıkçı mısınız
Soran6 aySizde ne varmış mr çektirdiniz mi ve sizde nasıl belirtiler oluyor
Soran6 ayHarekette yapmadım aslında ama baya ağrıyor
omurilikte kist bulunabilir beyin cerrahina görün
0118 Yorumla
Soran6 ayKanser olabilir mi Allah korusun
Soran6 aySizde neler oluyor ki
Soran6 ayNe oldu peki tedavisi ne
Soran6 ayNeden oluşuyormuş ki? Sizde mesela neden oluşmuş
Soran6 ayBenim beyin mr da böyle yazıyor
Posterior fossada serebeller tonsiller sivrileşmiştir
Doktor normal bu dedi ama araştırınca sarkma yazıyor. Sizin mr da ne yazıyordu
Soran6 ayİlaçsız beyin emarda sarkma yazmıyor mu
Soran6 ayŞikayetlerinizi bi saysanız sizde
Soran6 ayKol bacaklarda uyuşukluk ya da güçsüzlük var mıydı bide hareketle artıyor muydu ağrı
Soran6 ayPeki sırta bele bastırınca acıyor mu
Soran6 aySırt üstü yatınca ağrının geçtiği hiç oluyor mu
Soran6 ayİlk ağrı sadece sırtta mıydı yoksa bir çok yerde var mıydı
Soran6 aySırt omuz ve boyun muydu sadece belde de oldu mu
Soran6 ayİlk başta bel yoktu ama 4 senenin sonunda mı eklendi
Soran6 ayBen sırt üstü yatınca bazen geçiyor. Arada bir geçiyor sonra tekrar oluyor. Ve bazen hareketle artıyor. Mesela kalkıp yürüdüğüm zaman kasılıyor bazen. Bende de mi var kesin
Soran6 ayBide bazen kol ve kalça ağrısı oluyor
Soran6 ayNeden riskli ki
Soran6 ayÇözümü kesin ameliyat mı
Soran6 ayŞu anlık tedavisi ne peki
Soran6 ayBide doku kaybı oluyormuş sizde var mı sıcak soğuk hissetmeme
Soran6 aySizde his kaybı da var eşyaları taşıyamamak düşürmek tam kavrayamamak var mı
Soran6 aySıcak soğuk hissediyor musunuz bidr kalça ağrısı var mı
Soran6 ayEn baştan beri oluyor muydu sonradan mı çıktı
Soran6 ayKollarda sırtta ya da başka yerlerde yanma elektrik çarpma hissi oluyor mu
Soran6 ayNerelerde uyuşma oluyor ki
Soran6 ayBu hastalık ilk ortaya çıktığı zaman sadece sırt ortasında ağrı , omuz ağrısı ve kol ağrısı olarak başladı dimi başka belirti yoktu. Yıllardır içinde uyuşma , kalça ve bel ağrısı eklendi başkada bir belirti yok doğru mu anladım? Yani sıcak soğuk ayırt edebiliyorsunuz güçsüzlük yok
Soran6 aySırt ve bele bastırınca acı oluyor mu şu an
Soran6 ayOturunca yürüyünce oluyor mu ağrı
Soran6 ayMesela oturup bi iş yapınca ağrılar artıyor mu? Mesela oturup mantı ya da sarma yapıyorsunuz ve ayakta bi iş yaparken Mesela bulaşık yıkarken böyle işler yaparken ağrı artıyor mu yoksa hep aynı mı
Soran6 ayBen bi iş yapınca boynum sırtım belim çok ağrıyor hatta yanma hissi oluyor ağrıyla birlikte
Soran6 ayBoyun düzleşmeside var bende
Soran6 ayBoyun düzleşmesinden dolayı mı beyincik sarkması oluyor
Soran6 ayDoktor beyincik sarkması demedi ama sivrileşmiş dedi hatta sordum ama normal yapısı o dedi fakat beyin sapında leke var deyip 3 ay sonrasına ilaçlı emar verdi. Tüm vücutta karıncalanma şikayeti ile gitmiştim
Soran6 ayKütahya ama neden geç? Kötü bir şey midir
Soran6 ayBenim yaklaşık 2 3 ay önce başladı şikayetim. Yan yatarak telefon bakıyordum bir gece ve aniden kollarım bacaklarım yüzüm ellerim ayaklarım karıncalanmaya başladı. 2 3 gün boyunca devam etti sonra hastaneye gittim beyin tomografisi temiz çıktı ama karıncalanma geçmeyince tekrar gittim ve beyin mr ile beyin mr swı çekildi. Rapor temiz çıktı ama doktor görüntüde beyin sapında leke var 3 ay sonra ilaçlı emar dedi ve korkma kötü bişey olsa 3 ay bekletmezdik dedi. Zaten 3 ay dolmak üzere gitcem yakında. Ama karıncalanma azalmaya başladı. Ms olabilir diye düşündüm sanırım ama bir anda başlayan karıncalanma genelde kas ve sinirden olurmuş galiba. Şikayetlerim azaldı ama bir kaç gün öncede sırt bel ağrım eklendi. Aslında sırt bel ağrısı 4 5 seneden beri vardı fakat son bir kaç günden beri şiddeti arttı ve bastırdığım zaman acıyor. Bide bel yanlarında bazen batma hissi oluyor. Bel fıtığıda olabilir. Bide bu aralar havalar çok soğuk ondan da olabilir belki ama korkuyorum
Soran6 ayBel boyun beyin hepsi mi temizdi
Soran6 ayAma araştırınca omurilik emarında kesin çıkar diyor sizin omurilik raporu tertemizdi yani öyle mi
Soran6 ayBenim görüntümü doktorda inceledi kötü bişey yok dedi sadece leke gördü çekimden bile olabilir kötü değil dedi kötü olsa 3 ay bekletmem dedi. Tonsil sivrileşmesini sordum sarkma mı diye hayır normal yapısı o dedi. Ama yinede korkuyorum
Soran6 ayBeyinde yok ama omurilik için çekilmedi ki
Soran6 aySenin ayak altlarında ya da başka yerlerde karıncalanma oluyor mu bide mide bulantısı
Soran6 ayBende sırta bele bastırınca da ağrı oluyor hatta belimin tam ortasına bastırınca daha da acıyor sizdeki hastalık böyle bir belirti yapmıyormuş. Benimki başka bişey olabilir mi
Soran6 ayYok öyle değil kol bacak sırt bel her yerimde oluyor nereye bastırsam acı oluyor.
Soran6 ayAllah korusun ama kanser midir ki hastalık hastasıyım bide iyice panik oldum
Soran6 aySizin hastalık stresten mi yaa bende çok stresliyim aşırı korkuyorum panik atak var
Soran6 ayHaklısın ama elimde değil. Bide birşy sorcam internette hastalığın görüntüsüne baktım beyaz bi leke gibi görünüyor uzunca. Sizinde öyle mi görünüyor
Soran6 ayBenim görüntüde öyle bi beyazlık yok ama tabi benim beyin içinekildi omurganın birazi görünüyor
Soran6 ayBenim belirtiler sizce o hastalık mı? Sürekli ağrı olmuyor bazen şiddetleniyor bazen hafif bazen de geçiyor. Sırt bel kısmına bastırınca çok acıyor , masaj yapınca biraz hafifliyor ama sonra tekrar ağrımaya başlıyor. Kalça ağrısı da var bazen. Özellikle belin yanlarında bıçak saplanması gibi oluyor , belin ortası Şiddetli ağrıyor. Sırttada ağrı oluyor. Bazen pozisyonla artıp azalıyor
Soran6 ayAma sizin bastırınca acı olmuyormuş benim oluyor. Sırt üstü yatamıyorum dediniz ben yatıyorum. Bide pozisyonla değil hep ağrıyormuş sizin ama benim pozisyonla değişiyor
Soran6 ayPozisyonla değişiyor mu sizin? Mesela oturuyorsunuz ve kalktığınız zaman tutukluluk yaptığı veya ağrının arttığı oluyor mu ya da yataktan kalkarken
Soran6 ayYatakta dönerken şiddet artıyor mu
Soran6 ayBelde ya da her hangi yerde batma bıçak saplanması oluyor mu
Soran6 ayGece uykudan uyandırıyor mu
Soran6 aySizde bel fıtığı boyun fıtığı var mı
Soran6 ayTeşekkür ederim iyi geceler Allah tez zamanda kalıcı şifanızı versin inşallah 🌸
Soran6 aySon bir şey sorcam ağrılarınız sürekli hiç geçmeden mi devam ediyor yoksa tamamen geçtiği hiç ağrımadığı da oluyor mu? Bide sabah uyanınca sırt bel kol bacak her yeriniz ağrıyor mu
Soran6 aySabah uyanınca yataktan kalkarken her yeriniz kasılmış ve ağrımış oluyormu
Soran6 ayHer gün mü peki
Soran6 ayHiç rahatlama olmuyor mu
Soran6 ayDiğer zamanlar hiç geçmeden ağrıyor mu
6 ayBastırma o zaman
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?