Kesinlikle uzak dur. Kadınlar vücuda %20 bakarsa, senin azimle yaptığın vücuda %100 daha fazla önem verir. Azimli bir adam ol. Kadınlar erkekte azime bakar.
Abi doğru diyorsunda kısa sürede olmak zorundaydı benim çocukluğum sıkıntılı geçti hiç kimseyle konuşmadım arkadaşım kimsem olmadı ilk defa biri benle konuşuyor 20 yaşımda ilk kaçmasın diye yaptım yoksa akciğer zararı baya büyük
Abi benim kardeşim yok babam annem ayrı çalışıyorum annemi evde ancak gece 4 saat görüyorum babamı en son 3 sene önce görmüştüm arkadaşımda yok birisini bulana kadar bunle daha mecburen
Bir kız için bırak kası, saçını bile kesme dostum. Seni yarın terkedecek, başka bir kız başka şeyler isteyecek. Seni olduğun gibi sevecek bir hatun bul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek tozlu ilaç ne onu anlamadım?
Gainer alırsın, protein tozu ya da kreatin tozu alırsın anlarım. Senin asıl amacın ne?
Anabolik ineler amacım sevgilimin beni beğenmesini salamak
Kesinlikle uzak dur. Kadınlar vücuda %20 bakarsa, senin azimle yaptığın vücuda %100 daha fazla önem verir. Azimli bir adam ol. Kadınlar erkekte azime bakar.
Abi doğru diyorsunda kısa sürede olmak zorundaydı benim çocukluğum sıkıntılı geçti hiç kimseyle konuşmadım arkadaşım kimsem olmadı ilk defa biri benle konuşuyor 20 yaşımda ilk kaçmasın diye yaptım yoksa akciğer zararı baya büyük
Neden böyle bir karara vardın? Kız senden neden kaçsın?
Dakka başı sen aşırı cılızsin birşeye yaramıyorsun anında masadan kalkıyor çalışıyorsun herkes gibi araban yok ailenin maddi durumu yok
Belli oluyor
Öyle bir kızdan zaten uzak dur. Sen niye kendine zulüm ediyorsun ki?
Öyle bir ilişki olmaz dostum. :) Seni desteklemeyen kadın her zaman zehir olur.
Abi benim kardeşim yok babam annem ayrı çalışıyorum annemi evde ancak gece 4 saat görüyorum babamı en son 3 sene önce görmüştüm arkadaşımda yok birisini bulana kadar bunle daha mecburen
Sence doğru mu?
Valla bilmiyorum
Bi düşün neresi doğru?
Bilmem sevgilim kaslı erkeklerin seviyor
Sevgilin kaslı erkekler seviyorsa, sevgilin seni sevmiyor, kullanıyor.
Abi pardon yaşını bilmiyormusum abi ama benim ilk sevgilim anabolik ineler akciğer bile hasar verebilir ama ilk arkadaşım ben baya yalnız biriydim
Bir kız için bırak kası, saçını bile kesme dostum. Seni yarın terkedecek, başka bir kız başka şeyler isteyecek. Seni olduğun gibi sevecek bir hatun bul
Valla bilmiyorum abi ama baya zararı var birakacam korkuyorum
Çükün kalkmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!