Herkese merhaba. Üniversite sınavına çalışıyorum geçen sene açık öğretime geçtim daha iyi çalışabilmek için. Tek bahanem bu değildi tabii psikolojik sorunlarım vardı panik atak geçiriyordum ve depresyondaydım hâlâ da öyle. Aile içi şiddet var çocukluğumdan beri şiddet görüyorum babamdan ekonomik özgürlüğümüz olmadığı için bir şey yapamıyoruz erkek kardeşlerimin hayatıma karışmasından bahsetmiyorum bile. Benim bir an önce üniversiteye gitmem lazım bu sınavı kazanmam şart. Konu şu ben bu depresyondan ve anksiyeteden kurtulamıyorum psikiyatriye gittim ilaçlar çok ağır geldi daha sonra yeni ilaçlara başladım ama yine ağır geldi ve bıraktım. En son doktor kilo yapan ilaçlar verdi kullanmaya cesaret edemedim çünkü kilo problemi de ayrı bir psikoloji bozuyor. Ben her yolu denedim kendimi depresyondan kurtarmak için ama olmuyor. Her gün ağlıyorum ne yapsam mutlu olamıyorum hiç bir şeyden keyif alamıyorum ders çalışmamı da çok etkiliyor bu durum resmen kaplumbağa gibi ilerliyorum ya da hiç ilerleyemiyorum eğer psikolojimi düzeltebilirsem sabah akşam ders çalışacağımı biliyorum ama diyorum ya olmuyor bir türlü sıkıntıdan 16 kilo verdim artık ne olacak bilmiyorum. Dün bile aniden panik atak geçirdim oturduğum yerde. Eğer ayağa kalksaydım bayılırdım artık her şey çekilemeyecek boyuta geldi.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer