Anksiyete ve depresyondan nasıl kurtulur?

20 yaşındayım babam çocuklen öldü annemde sevgi göstermeti bilmedi yarı babaannemlerde yarl annemle kaldım. 17 yaşımda başka ülkeye taşındım okumak için herşeyi kendim yapmam gerekiyor çok yorgunum. Annem hiç merak etmiyor babaannemlerle zaten konuşmuyorum çok fazla kptü travmalar yaşattılar diye bana. Bi annem var oda umrunda değil sanki bi şeyde sorsam hep bilmiyorum diyor. Boğuıuyorum gerçekten içimdekileri kime anlatsam artık bilemiyorum. Tam olarak kendimi açıp konuşabileceğim, tavsiye alabileceğim Kimsem yok. Kızlarla arkadaş olmaya çalışıyosun samimi gelmiyor genelde kıskançlık falan tarzı şeyler oluyor erkeklerle iyi anlaşıyorum onlarda bi süre sonra aşk meşk konularlna çevriliyor beni arkadaş olarak değil başka gözle görmeye başlıyolar bende iletişimi kesiyorum. Bıktım artık gerçekten normal bi insan gibi büyük birisi anne baba dede babanne tarzı akıllı birisiyle oturup konuşmak istiyorum tavsiye almak istoyorumz Çok sıkıldım çok kötü deoresyondayım gerçekten ne zamandır anksiyetemde bi yandan. Hem çalış hem oku hem gelecek kaygısı bu yaşta cidden yordu. 1. Sınıftan beri erasmus yapmak istiyorum sınavı kazanamadlm şu an sınıfımdan 2 kiçi kazandi İtalyaya gitti o kadar dokunduki bana kendimi çok suçlu hiss ediyorum. İtalyayı görmeyi çok istiyordum senelerdir hayalini kurduğum seyi yapamadım derslere odaklanamıyorum bi türlü sadece uyumak veya boş duvara bakmak bide telefonda reels izlemek dışında bi çey yapasım gelmiyor. Hiç bişey yapmasam kimse bana yardım etmicek. Sınıf arkadaşlarıma bakıyorum unide anne babalarl yardım ediyor her konuda onlara çalışmıyorlar derslere odaklanabiliyor ve akademik anlamdada başarılılar ama ben kemsesiz başlı başına kalmış birisi gibi çok değersiz hiss ediyorum kendimi kötüyüm bi an önce bu duygulardan kurtulmak istiyorum. .. Yardım edin.
Anksiyete ve depresyondan nasıl kurtulur?