Bu hastalık çoğunlukla var biliyorum ama benim sıkıntım fiziksel olarak hissetmem sırtımdan aşağı sanki kaynar su dökülüyormuş gibi oluyor en sevmediğim şey bu neden oluyor nasıl geçer
3 ay
Bu hastalık çoğunlukla var biliyorum ama benim sıkıntım fiziksel olarak hissetmem sırtımdan aşağı sanki kaynar su dökülüyormuş gibi oluyor en sevmediğim şey bu neden oluyor nasıl geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle alakalı
Çok uğraştım ama
Doğru demek ki bir yerde eksik oluyor bunu düşündün mü
Nasıl
Neden sosyal fobi düşünüyorsun seni buna iten sebep nedir
Travmalarım bide çocukluktan beri var çocukken hatırlıyorum bu Kaynar Su dökülmüş hissi hep vardı mahallede çocuklar oynardı ben cikamazdim ağlardım genetik galiba
Aileden gelme ya da yaşadıkların bu durımdan çıkmalısın kesinlikle birilerinden uarrım almayı denesen dertlerini sorınlarını birine anlatmayı denesen seni anlamak dinlemek yardım etmek için
Güvendiğim kimse yok ki içimi dökecek kadar
Fobi de burada giriyor devreye aslında şöylede bşr durum var akraba dost vs çokta güven vermez bazen en sıkıntılı anında anlattıklarım çıkabilir çok haklısın ama insanın bir tane olmalı benim var bu konuda çokta rahatım
Hiç arkadaşım bile yok
Bunu anlamıştım sorun zaten burada bunu alman gerekiyor bunu aştığın an bir çok şey çorqp söküğü gibi gelir ama şunuda ınutma bende içimdekilerimi dostuma anlatmıyorum burdan birine anlatıyorum nasıl olsq zararı olamaz
burada çok yazdım insanlara
Yok öyle değil yazmak değil seni anlamak seni dinlemek seni çözmek sana yardımcı olmak gerek yazdın seninle dertlendimi seninle kafa patlattımı ama şuda var karşılıklı sen de ona karşı samimi olacaksın bu böyle
Olmadı
Umarım olur ne diyim ki
Arada yazarı. im hal hatır sorarım belki birşeyler değişmiş olur diye
Teşekkür ederim
Ne demek bak her zaman yazabilirsin dinlerim hiçbirley elimden gelmese bile dinlerim için rahatlar
Merhaba nasılsınız efendim
Seninki biraz ağır geçiyor sanırım
Evet sadece düşünce olsa rahat
Geçmiş olsun
Düşünce yapını değiştirmen gerekiyor
Nasıl
O an ne düşünüyorsun? mesela bi hayal et o anı
Kaçmak istiyorum dışarı çıkamiyorum
Bence daha çok o an karşındakiler ne dusunur diye düşünüyorsun buda seni strese sokuyorum bu sosyal anksiyeteyi tetikler karşındakilerinde sadece senin gibi insan olduğunu düşün bu kadar gözünde büyütüp panik yapmazsan bunu cok kolay atlatırsın
Babamda çok baskici eleştiren biri bende de annemde de elalem ne der var hepsi üstuste gelince böyle oldum
İşte bence bu tetiklemiş ama bana sorarsan bir psikolog tarafından destek alman gerekebilir