Başımdan aşağı kaynar su dökülüyormuş gibi oluyor, aşırı terliyorum, kendimi berbat hissediyorum, kaç senedir böyleyim, ne yapmalıyım
3 ay
Başımdan aşağı kaynar su dökülüyormuş gibi oluyor, aşırı terliyorum, kendimi berbat hissediyorum, kaç senedir böyleyim, ne yapmalıyım
Bende senin gibiyim kaç yıldır çok zor zamanlar yaşadım kötü tramvalarım oldu daha önceden mecburiyetten işe girmek zorunda kaldım şu an çalışıyorum ama beni çok ruhsuz tükenmiş birine dönüştürdü artık heveslerim kaçtı canım hiçbir şey yapmak istemiyo ve bu haldeyken insan içinde olmak zor oluyo birseye odaklanamıyorum sürekli düşünüyorum çok yoruldum
Cevap
3Cevap
çok kolay aslında ya inan ki daha çok muhafazakar bir aile ya da tranva yaşadıysan haklısın
Evet ailem çok baskici ama yenemiyorum
konuşalim mı biraz arkana yaslan nefes al, kaç yaşındasın sana engel olan şeyler nedir
ilaç ile tedavi bir yere kadar duygularını kullacaksın sen bir kadınsın bir çok erkek sana muhtaç sen onlara değil.
Erkekler ne alaka
Erkeklerde bunun içinde
Bir şeyi yenmenin en iyi yolu bence onun üstüne gitmektir
Ben dışarı çıkıyorum ama yenemiyorum
Bunu yaparken kendini kasıp sıkarsan ya da çekingen olursan geçmez kafanı boşalt ve üstüne git durumun
Olmuyo
Psikolojik yardım almayı denedin mi
Bikere gittim
Bir kaç defa daha git belki ilaç vs veriler
İlaçlar işe yaramıyor diyolar
Herkes İcin geçerli değil ki bu
detavi ol
İlaç mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?