Bazı günler sürekli uyuyorum uyuma isteği üzerimden hiç gitmiyor ama öyle 8-9 saatten bahsetmiyorum 13 saat falan aralıklı şekilde uyuyorum buna engel olamıyorum sizce neden oluyor?
3 ay
Bazı günler sürekli uyuyorum uyuma isteği üzerimden hiç gitmiyor ama öyle 8-9 saatten bahsetmiyorum 13 saat falan aralıklı şekilde uyuyorum buna engel olamıyorum sizce neden oluyor?
Şimdi 13 saat gibi uzun süreler uyumak ve bu isteğe engel olamamak vücudunun bir şeylerin yolunda gitmediğine dair verdiği bir sinyal olabilir. Bu döngüden çıkmak için öncelikle bir doktora danışıp kan değerlerine baktırmanı ardından her gün aynı saatte uyanmaya çalışarak biyolojik saatini düzene sokmanı öneririm.
Vitaminlerin eksik olabilir. Krndibe yeni hobiler edin büyük ihtimalle canın sıkıldiginda uyuyorsun
Bende çok uyuyorum ama benim yaşım 42 oldu artık. İşten gelimce yemek namaz sonrs uyumam lazım ki sabah kalkabileyim diye insanşara sordum normal mi bu bende mi rahatsızlık var diye 8 9 saat uyuyorum ben bazen 10
8 9 normal
Cevap
4Cevap
Ben bunu kadınlarda görüyorum ya 12-13 saat uyumak bana imkansız gibi geliyor ama bazı kadınlar böyle
Normal bir şey galiba
Mutsuz veya yorgun musun
evet biraz
Neyin var anlatmak ister misin
Detaylı fikir alışverişi olur hem
çok sey var anlatsam uzun sürer
Olsun ya
Sonuna kadar dinlerim ben
Sende istersen
MUTSUZSUN
yani mutsuzum diye hep böyle mi geçicek
Kendinden kaçmayı bırakmazsan uyur durursun