Bugün annem kollarımda çok acılar çekti lütfen okuyun?

Annemin ilk evliliğinden 3 çocuğu vardı ben 2. evliliğinden oldum tek çocuğum annem diğer 3 çocuğu ile anne çocuk ilişkisi olmamış istememisler annemi 2inci evlilik yaptığı için annemde benden büyüktü annemde bana çok iyi annelik yaptı abimlerle bankamatik gibiydi para yolluyordu sadece hatta ablam anneme saldırmış öncesinde her yerini kanatmis annemin ben dogdugum zaman annem ise onu ele vermemis neyse ilk abim hapise girdi önce grev yaptı hastalandı iceride ona çok üzüldü sonra diğer abimde trafik kazasında hayatını kaybetti ilk defa annemi ben öyle kendini döverek ağladığını gördüm o kadar çok üzüldü ki uykusunda bile ağladı cenazesine götürdüm hayatında dua etmemiş kadin dua okumaya başladı abime sonra babam dayanamadi annemin bu tavrına terk etti başkasıyla oldu ben babama saldırdım babamda bana saldırdı sokak ortasında burnu kanadı annemin hastaneye kaldırdilar stresten sonra ben anneme o bana sarılarak ağladık çok acı çekti annem çok neseliydi eskiden böyle değildi ben küçükken beni güldürürdü diğer çocuklarıyla iliski kuramasa da benimle çok iyi ilişki kurmuştu ben ona elimi bile kaldirmadim hiç hiç saygı görmedi rahmetli abimlerden de sırf ikinci kez evlendi diye 😭annemin saçlarını yolmuş hatta ilk ölen abim lütfen annemi iyilestireyim dua edin çok acı çekti kadin söyleyemedim dayımın öldüğünü de?
Güncellemeler
4 ay
🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Bugün annem kollarımda çok acılar çekti lütfen okuyun?