Annemin ilk evliliğinden 3 çocuğu vardı ben 2. evliliğinden oldum tek çocuğum annem diğer 3 çocuğu ile anne çocuk ilişkisi olmamış istememisler annemi 2inci evlilik yaptığı için annemde benden büyüktü annemde bana çok iyi annelik yaptı abimlerle bankamatik gibiydi para yolluyordu sadece hatta ablam anneme saldırmış öncesinde her yerini kanatmis annemin ben dogdugum zaman annem ise onu ele vermemis neyse ilk abim hapise girdi önce grev yaptı hastalandı iceride ona çok üzüldü sonra diğer abimde trafik kazasında hayatını kaybetti ilk defa annemi ben öyle kendini döverek ağladığını gördüm o kadar çok üzüldü ki uykusunda bile ağladı cenazesine götürdüm hayatında dua etmemiş kadin dua okumaya başladı abime sonra babam dayanamadi annemin bu tavrına terk etti başkasıyla oldu ben babama saldırdım babamda bana saldırdı sokak ortasında burnu kanadı annemin hastaneye kaldırdilar stresten sonra ben anneme o bana sarılarak ağladık çok acı çekti annem çok neseliydi eskiden böyle değildi ben küçükken beni güldürürdü diğer çocuklarıyla iliski kuramasa da benimle çok iyi ilişki kurmuştu ben ona elimi bile kaldirmadim hiç hiç saygı görmedi rahmetli abimlerden de sırf ikinci kez evlendi diye 😭annemin saçlarını yolmuş hatta ilk ölen abim lütfen annemi iyilestireyim dua edin çok acı çekti kadin söyleyemedim dayımın öldüğünü de?
Güncellemeler
4 ay
🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ablan ve abinleri babaları doldurmuştur annen senin babanla evlendi diye, adım gibi eminim böyle yaptığına.. çünkü kadın 2. veya 3. ye asla evlenemez, onların kafası böyle çalışıyor ne yazık ki.. 😒😡
Olabilir 2. ci sondu zaten ablam banada çok kötü davranırdı okulda annemi yok sayardı çocukluğum hep travmalar doludur yan yana büyümedik ama hissettim hep gerilimi
Çok zor bir dönem geçirmişsin. Ablanlar büyüdükten sonra akıllanmadılar mı biraz? Hep nefret dolu mu kaldılar? Şu an yaşları kaç?
Zaten gormuyordum evde onları dediğim gibi uzaktaydi onlar büyüdükten sonra da akillanmadilar annem ablamın oğlunu gördü tesadüfen para vermek istedi saçını okşamak istedi ablam cek ellerini çocuğumun üstünden diye itti annemi benden büyük ablam 34 diyim sana
Anladım, demek ki babaları iyice zehirlenmiş, Allaha havale et, takılma ve uğraşma. Annenle ilgilen sen.. mutluluklar dilerim 🙋♀️
Benim bir kere kafamı sisirmisti annemde onu dövmüştü okulda hem annemin çığlığı hem ablamın ağlama sesleri hala bunalıyorum aklıma gelince hala neyseki şimdi benimle biraz dertleşmeye başladı hiç yakın olmadık ama abimin cenazesinde bana konustu biraz annemi yine kovdu ama
Onlardan uzak dur, rahat edersin
Zaten bir ilişkimiz yok dediğim gibi rahmetli abimler falan bana öyle onun davrandığı gibi davranmadı ama onlarla da öyle iliskim yoktu biraz dertleşti sadece bende anneme böyle davranma artık konuşmuyorsun zaten dedim öldürdün kadını dedim geçen öyle muamele ettin dedim uyku uyuyamadı dedim uyumasın bizde uyuyamadık onun yüzünden dedi bende kestim sohbeti
Nefret dolu ve geçmişte takılı insanlar asla düzelmezler
Evet sırf 2 inci evliliğini yaptı diye bunların hepsi kadın anne ogul ilişkisi olmadı mesela hiç bu sebep yüzünden ama orayı da annem yıktı cenazede mesela evin içinde ben şahidim yaşadıklarımıza zehir ettiler sırf babamla birlikte olmak istedi evlendi ben dünyaya geldim diye
Peki 1 ci eşinden neden ayrılmıştı, yoksa vefat mı etti eski eşi annenin, sonra da senin babanla mı tanıştı ve evlendi? Bir kadın mutlu olmayı hakediyor..
İlk esi ölmüş evet annemde benim babamı çok sevmiş babam annemden küçükmüş zatenn aşık olmuş ikisi birbirine annem demiş bana evlenmeden el süremezsin ve cocuklarimi da yanıma alırım 2 miz çalışırız çocuklarıma iyi davranacaksın diye şart koşmuş babam kabul etmiş ama işte cocuklari kabul etmemiş ağlatıp yollamışlar.
Peki ablan ve abinler kaç yaşındaydılar annen senin babanla evlendiğinde? Onlara kim baktı, kiminle kaldılar?
Onlara babaannesi ve dedeleri baktı işte babaları öldükten sonra doldurmuslar birde anneniz sizin kötü başkasıyla evlendi diye
Ablam sanırım 13 abimde 18
Pardon rakamlar karıştı ablam 18 abim 13
Tam ergenlik yaşları.. doldurmalardan böyle olmuşlar, çok yazık. Annen yanına almak istemiştir onları sanırım, sırf babaanneleri doldurduğu için annene nefretle davranmışlar, ne büyük bir kötülük.
Evet zaten annem bana söyledi babama evlenmeden demiş bak onlar yetim benim çocuklarım yanımda olacaklar ben babalarına söz verdim demiş gözüm gibi bakarım diye demiş onlara çok iyi davranacaksın demiş babam kabul etmiş birbirlerini çok seviyorlarmıs çünkü ama işte gelmemisler zaten annem ilk eşiyle de çok sevisiyormus iyiymiş araları yani kimseye kötü değilmiş öyle soyleyim sana
Takma kafana, Onlar kaybeder. Annen söylenecek herşeyi söylemiş. Evlenmek suç değil. Kocası öldü diye, hayatı boyunca yalnız mı kalacak? İnsanlar tuhaf ya..
Evet katılıyorum yani ilk esini seviyormuş zaten öldüğünde ama ölünce babamı çok sevmiş kötü niyet yok ben olmuşum sonra ama işte kadin yaralı kaldı o taraftan zaten sağ olan 1 ablam kaldı evlatlarından
1 de ben kaldım diğer abimin ölduğunu söylemedim dayanamaz diye
Anladım, Allah rahmet etsin. Annen de Allaha sığınsın. Kim neler çekiyor bu hayatta. Geçti gitti demek zor oluyor, ama her zaman savaşmamız lazım, yaşamak için..
Dindar değildi ama abime dua ederken gördüm bir tek annemi ben cenazede mevlutte dayanamadı kadın ya
Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kaç yaşında annen?
55 yasinda güzel yüzlüm 😰daha
Allah yüzünü güldürsün 😊🥰
Annemin mi keşke nerede o günler babamda terk etti onu babamla kavga ettim birde bizi ayırmaya uğraştı
Yaa... Sen kimde kalıyorsun? Annende mi, babanda mı?
Ben annemle yaşıyorum onu bırakmam babam başka kadına hamile bıraktı evliyken terk etti annemi annemi bırakır mıyım her şeyim o benim
Tabi bırakma anneni. Baban da az değilmiş ya...
Bırakmam zaten dayanamaz bensiz o kadının yanına gitti annem kafa attı kadin yanımda anneme ısırmaya çalıştı araya girdim tekme attı bacağıma geldi bacağım morardi ittim seni öldürürüm dedim kapıyı kapattım çıktım hamile diye bir şey demedim hayvan gibi saldirdi anneme
Ayrımcılık mı yaptı acaba kardeşler arası eşitlik sağlamadıysa nefrete dönüşmüş olabilir
Tek sebebi ikinci kez evlenmek istemesi başka hiç bir sebebi yok istemediler kadini bir daha evlenince annem onlarla iletişim öyle kurmadı anne çocuk gibi ama para gonderdi istediklerinde hep bankamatik gibi oldu ama dayanamadı abimin vefatını duyunca
Neden kurmadı iletişim sonuçta çocuklarıydı. Öldükten sonra üzülse ne yani
Bir daha mı tekrar edeyim diyorum ya ikinci kez annem evlenmek istedi diye benim babamla tabi istememisler evlenmesini onun sebebi o
Yoksa para yolluyordu istediklerinde istemediklerinde de yolluyordu ama anne olarak görmediler onu o da uzaklaştı tabi ister istemez 2 inci evliliğini yapınca
İletişim kurmadı anne çocuk gibi diyosun. Para gönderiyordu diyosun.
Evet bankamatik gibi görüyorlardı annemi benim gibi yakın olmadılar hiç
Öfkelenmişler haklı olarak. yapıcak bişey yok olan olmuş
Niye haklılar ki
Sen ister misin şimdi bi daha evlense
İstemem ama saygı duyarım hep annemin yanında olurdum ben el kaldırmayı bırak çok samimi olmamıza rağmen lan bile demedim anneme ablam dövdüde sövdüde
Ablanın ne yaşadığını bilemediğim için bişey söyleyemem. Neyse geçmiş olsun
Bende tam neler yaşadılar görmedim annemin anlattığı kadarı sadece şahit olduğum 2 olay var 1 sinde ablamın oğlunu gördük tesadüfen annemde çıkarıp o zamanın 50 lirası verdi saçını okşadı ablam parayı verip çocuğuma dokunma diye itti annemi gitti bir bu ikincisinde de mevlut okunurken anneme sen git hayatını yaşa senden nefret ediyorum dokunma bana diye ağladı annemde özür dilerim dedi ağlamaklı baktı ablam dinlemiyor koşarak evden çıktı zor zaptettim kapının önünde ablama da dedim anlat bana diye bana da anlatmadı ne dedim alıp vermedigin dedim bana da dedi git diye
Evliliği onlara tercih ettiği için kırılmış işte neyini anlamadın
Beni de sevmiyor ama ablam ilginç olan abimlerle aynı okuldaydik ablam beni bir kere kasıtlı olarak düşürmüştü okulda annemi çağırmıştı annemde ablamı dövmüştü okulda o bende travma olarak kaldı mesela
Bu olayda zaten nefret sebebi.
Ama beni hiç sevmiyordu ablam çok üzülüyordum ben abimler çağırırdi bazen teneffüste gel top oynayalım derdi kasıtlı olarak topu karnıma atardı ya da sen bizimle gelme derdi gülerdi hep yemek yeseler verme ona derdi anneme derdim o da bana şikayet etme derdi sen kocaman çocuksun derdi ama bu şikayetin üstüne ablam beni itince baktı annem hiç bir şey demiyorum titriyorum kafam sismis sınıf arkadaşım da ablası yaptı diyince bir koşu ablamı evire çevire dövmüş hem annemin sesleri hem ablamın çığlıklarını duydum hala uykularım kaçıyor kötü oluyorum