Anne acısıyla yaşamak?

Annem hayat boyu sıkıntılar çileler çekmiş travmalar yaşamış bir insan. Tüm hayatımız onu mutlu etmek üzerineyken tam ben mühendis olup iş bulmuş kardeşim öğretmenliği kazanmışken annemin son evre beyine sayısız sıçramış akciğer kanseri olduğunu öğrendik o günden sonra annem hiç eve dönemedi 2 gün serviste kaldık sonra yoğun bakıma alındı annem orada 1.5 ay kaldı dayandı bizim için doktorlara yalvar yakar ikna ettik anneciğimle vakit geçirebilmemiz için servise aldılar annemin mucizevi şekilde bilinci açıldı konuşmaya başladı bizi biliyor anlıyor gülüyordu bazen ağlıyordu gözünü bi açmıştı sapasağlamken yatalaktı beyinden parça alındığı için ameliyat kaynaklı bir kolu tutmuyordu 17 gün bu şekilde yine de vakit geçirdik anneme baktık onu sevdik ama sonra birden kötüledi annem yoğun bakıma tekrar alındı ve 2. günğ vefat etti. Ben 22 kız kardeşim 19 yaşındayız tüm bu süreçte tanıyı ilk biz duyduk kemoterapi almaya doktorları ikna etmeye biz çalıştık alırken annemin yanındayık ama olmadı tüm bu hastalığın anormalliğini 2.5 ayda annemi bizden almasını annemin 61 yıl boyunca hayat tarafından yıpratılmasını aşamıyorum bugün 47. gün annem gideli. Şimdi engelli abim kız kardeşim ben ve anneme çektirelerin başındaki babamla kaldık bu dünyada. Annem için napabilirim? Kardeşlerim için? Bu özlem bu acı? Her şey neden bu kadar zor

Anne acısıyla yaşamak?